Öregem-egyedi kézműves kínálótál tölgyfából -  - Meska.hu Öregem-egyedi kézműves kínálótál tölgyfából -  - Meska.hu Öregem-egyedi kézműves kínálótál tölgyfából -  - Meska.hu Öregem-egyedi kézműves kínálótál tölgyfából -  - Meska.hu
Öregem-egyedi kézműves kínálótál tölgyfából -  - Meska.hu Öregem-egyedi kézműves kínálótál tölgyfából -  - Meska.hu Öregem-egyedi kézműves kínálótál tölgyfából -  - Meska.hu Öregem-egyedi kézműves kínálótál tölgyfából -  - Meska.hu
Öregem-egyedi kézműves kínálótál tölgyfából -  - Meska.hu
Anyaga, a hazai edők egyik legtekintélyesebbje: a csertölgy. Nagy, erős, kitaró, csak az ember tudja őt megtörni. Én azon vagyok, hogy még ezek után is megmutassam a szépségét. Mivel ez a tál egy öreg cserből készült,(ami évekig száradt) ezért benne hagytam mindent ami a korát mutatja. Egyenetlenség, repedések, hasadások. És ez már így is marad még vagy 200 évig. Pakold tele frissen sütött pogácsával, önts mellé egy bögre forró teát, indíts el jó kis muzsikát és érezd jól magad magassága: 10cm, átmérője 22cm A mintázatát a paraffinolaj a selymes fényét pedig a méhviasz adja.
Összetevők

fa, tölgyfa

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

famegmunkálás

Jellemző
fatál, fatányér, kínáló, kínálótál

Színek

barna, beige, fekete

Termékkód

2801197

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény előre fizetéssel
1 490 Ft 1 490 Ft

Készítette

faesztergalo

faesztergalo

"A fa az emberi érintéstől csak nemesebb lesz."

5 (724)

faesztergalo boltja  ›

Róla mondták

“Gyönyörű, igényesen megmunkált darab. Élőben még szebb, mint a képen! Az eladó közvetlen, segítőkész. Köszönöm!”

VarganeAndi

Egyedi rendeléseket is vállal

faesztergalo további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek