'Lillácska' - sujtás karkötő - Swarovski  -  - Meska.hu 'Lillácska' - sujtás karkötő - Swarovski  -  - Meska.hu 'Lillácska' - sujtás karkötő - Swarovski  -  - Meska.hu 'Lillácska' - sujtás karkötő - Swarovski  -  - Meska.hu
'Lillácska' - sujtás karkötő - Swarovski  -  - Meska.hu 'Lillácska' - sujtás karkötő - Swarovski  -  - Meska.hu 'Lillácska' - sujtás karkötő - Swarovski  -  - Meska.hu 'Lillácska' - sujtás karkötő - Swarovski  -  - Meska.hu
'Lillácska' - sujtás karkötő - Swarovski  -  - Meska.hu
Ez a karkötő egy igazan összetett darab, aminek elkészítése sok időt vett igénybe. Nagyon elégedett vagyok vele. Az első öltéstől kezdve az utolsóig, minden apro reszlete rendben, a helyén van benne. Megfogott ez a kisleányt ábrázoló uvegkaboson, ami önmagában, pénzben kifejezve valljuk be, nem egy értékes darab. Itt a valódi érték a többi, hozzá jól megválasztott alkotóelem összedolgozásában és harmóniájában rejlik, valamint a teljes egyediségben, a szép kivitelezésben és az elkészítéséhez eltöltött órákban. Ezt a kabosont kezdtem el feldíszíteni fokent sujtászsinórokkal, strasszlánccal, Swarovski kristalyokkal, textillel, selyemmel, szinezett madártollal, tüllel, virágokkal es valamennyi gyonggyel. Helyet kapott benne egy szép lila Swarovski kő, egy Swarovski szív - amit a kabosonon lévő kislány szeretne elérni kezével- és egy textil virág is. Merev karkötő alapot választottam hozza, finom lila bőrrel borítottam, hátuljára kellemes tapintású ultrasuede került. Széleit pici japán kásagyöngyökkel dolgoztam el. Minden részlete aprólékos, precíz odafigyelést igényelt és minden apró részlete kézzel varrott, ill. bizonyos részei ragasztva vannak, ezzel plusz erősítést is kaptak. Ránézésre törékenynek tűnik. Fontos megjegyeznem, hogy ezzel a karkötővel tényleg érdemes finomabban bánni, mint más ékszerekkel. Viszont: - stabil, még a kiálló részei is erősek - a színezett tollak szálai ha véletlenül szétvállnának, néhány simítással újra egymásba fonodnak - minden ékszeremet hosszútávra tervezem Átlagos csuklómeretre megfelel a mérete, valamennyire pedig szabályozható. Köszönöm hogy megtekintetted a termékemet.
Összetevők

üvegkaboson, sujtás zsinór, cseh gyöngyök, fém, swarovski kristály, bőr, ultrasuede, tüll, toll, shibori selyem

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

gyöngyfűzés, gyöngyhímzés, varrás

Jellemző
igényes, nőies, egyedi, sujtás

Színek

beige, ezüst, lila

Termékkód

3288473

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Jász-Nagykun-Szolnok megye)
0 Ft 0 Ft
csomagautomata előrefizetéssel
1 090 Ft 1 090 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
1 100 Ft 850 Ft

Készítette

hoyacarnosa

hoyacarnosa

.... Egyedi .... Stílusos .... Nőies ....

5 (376)

hoyacarnosa boltja  ›

Róla mondták

“minden rendben ment, nagyon örültek a kesztyűknek és a cicának! köszönöm! ”

vtgrafik vtgrafik

Egyedi rendeléseket is vállal
Ezeket láttad már?