Türkiz pillangók -  - Meska.hu Türkiz pillangók -  - Meska.hu Türkiz pillangók -  - Meska.hu Türkiz pillangók -  - Meska.hu
Türkiz pillangók -  - Meska.hu Türkiz pillangók -  - Meska.hu Türkiz pillangók -  - Meska.hu Türkiz pillangók -  - Meska.hu
Türkiz pillangók -  - Meska.hu
Akár teázáshoz, akár kávézáshoz ajánlhatom ezt a gömbölyded vonalvezetésű, finom díszítésű készletet. Valamennyi darabját kézzel korongoztam, díszítettem, mázaztam. A végső égetés 1050 fokon történt. Ha csupán egy-egy darabot szeretnél a készletből, az is megoldható, ebben az esetben üzenetben keress meg, kérlek. Tételesen is leírom az árakat és a méreteket: - Teáskanna: 1,3 l - 4.700 Ft - Csésze alátéttel: 2 dl - 1.500 Ft - Mézescsupor: 6 dl - 2.700 Ft - Tejkiöntő: 2 dl - 1.500 Ft - Szalvétatartó: - 1.200 Ft Ha szeretnéd kiegészíteni a készletet egyéb tartozékokkal (cukortartó, tálaló tálca stb) , annak sincs akadálya, ebben az esetben is üzenetben egyeztetünk.
Összetevők

agyag, engób, máz

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Iparművész/design termék

Anyaga:

Technika

kerámia

Jellemző
teáskészlet, kávéskészlet, mézescsupor, pillangó, lepke

Színek

fehér, türkiz

Termékkód

2882357

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Komárom-Esztergom megye)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
1 530 Ft 1 830 Ft
Postai küldemény utánvéttel
2 080 Ft 2 080 Ft

Készítette

Gemmifer

Gemmifer

Kézműves kerámia, ünneppé emeli a hétköznapokat

5 (245)

Gemmifer boltja  ›

Róla mondták

“Gyönyörű a pacsirtás házszámtábla. Nagyon jól illik házamhoz. Már kérdezték is, hogy más mintával is készül-e? Húgomék Templom utcában laknak...”

Gabriella304573

Egyedi rendeléseket is vállal

Gemmifer további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek