Terítőnehezék szett - arany/barna -  - Meska.hu Terítőnehezék szett - arany/barna -  - Meska.hu Terítőnehezék szett - arany/barna -  - Meska.hu Terítőnehezék szett - arany/barna -  - Meska.hu
Terítőnehezék szett - arany/barna -  - Meska.hu Terítőnehezék szett - arany/barna -  - Meska.hu Terítőnehezék szett - arany/barna -  - Meska.hu Terítőnehezék szett - arany/barna -  - Meska.hu
Terítőnehezék szett - arany/barna -  - Meska.hu
Hogy a kerti party ne a röpködő terítőkről szóljon... A kavicsokat gondos tisztítás után akril festékkel dekoráltam, lakkoztam, majd szilikon alapú ragasztóval rögzítettem a csipeszre. Elkészítem akár kedvenc terítődhöz illő mintával! A szett tartalma: 4 db terítőnehezék és 1 db szalvétanehezék.
Összetevők

kavics, műanyag csipesz, akril festék, ragasztó

Ára

/ garnitúra

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

festett tárgyak

Jellemző
kavics, retró, szalvéta, barna, arany

Színek

arany, barna

Termékkód

3672214

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
csomagautomata előrefizetéssel
1 090 Ft 1 090 Ft

Készítette

Róla mondták

“Ilyen egyedi, bűbájos társasjátékokkal még nem találkoztam! :) Minden rendben ment, hamar megkaptam a vásárolt terméket, köszönöm!”

szkalkamarti

Egyedi rendeléseket is vállal

Karikavics további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek