Cirkusz-interaktív játszókönyv 20db kiegészítővel (Azonnal vihető!)

Saját, egyedi tervezésű minta alapján készült vidám, színes textilkönyv, melynek témája a cirkusz és annak jellemző figurái, ill. állat...

kézműves termék, készítette: Jam81
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: filc, tépőzár, szalag, textil
technika: varrás

Cirkusz-interaktív játszókönyv 20db kiegészítővel (Azonnal vihető!)


   
   

Cirkusz-interaktív játszókönyv 20db kiegészítővel (Azonnal vihető!) leírása

késztermék, azonnal szállítható

Saját, egyedi tervezésű minta alapján készült vidám, színes textilkönyv, melynek témája a cirkusz és annak jellemző figurái, ill. állatai.

Az interaktív könyvecske ? melyben szinte minden átpakolászható- fejleszti a gyerekek kézügyességét, gondolkodását, figyelmét, kreativitását, finommotorikáját, problémamegoldó készségét,valamint a szem-kéz koordinációját.

A könyv készítése során a színek és az anyagok kavalkádja valósul meg azáltal, hogy különféle felületű anyagokat (filc, szövet, pamut, fagomb ) használtam fel a tapintás és az érzetek fejlesztése érdekében.
A könyvhöz 14 db, gondosan kidolgozott figura (emberek és állatok) tartozik, minden állatnak van valamilyen eszköze (6db eszköz) a csodás mutatványaikhoz ( labdák, zsámoly, kötél, ágyú,tűzkarika). Ezek az eszközök tépőzárasak, így szabadon variálhatók a porond két szélén.

Szereplők:
-bohóc
-súlyemelő
-kötéltáncos
-porond mester
- fóka
- kutyusok
-elefántok
-oroszlán
-tigris
-majom

A cirkusz mérete:55*30cm (kinyitott állapotban!)

Cirkusz-interaktív játszókönyv 20db kiegészítővel (Azonnal vihető!) jellemzői

kézműves termék, készítette: Jam81
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technika


színek


termékkód
3594927

feltöltve
2019. december 2.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Cirkusz-interaktív játszókönyv 20db kiegészítővel (Azonnal vihető!) szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 800 Ft 1 800 Ft

Cirkusz-interaktív játszókönyv 20db kiegészítővel (Azonnal vihető!) alkotója: Jam81

Jam81 Meska interjú az alkotóval »

Szeretettel üdvözöllek Kedves Látogatóm!

Mariann vagyok egy tündéri kisfiú és egy cukorfalat kislány boldog anyukája.
Elsősorban filcből, pamutból és egyéb természetes anyagokból készült, színes, vidám, gondosan kidolgozott tárgyakat találsz a boltomban. Imádok alkotni, dolgokat létrehozni, és azokkal másoknak örömet szerezni.
Boltomban saját, egyedi elképzelések, tervek alapján született termékeket kínálok. Szeretem, amikor napokig agyalok egy-egy új ötleten, terven, majd hirtelen kitalálom hogyan is alkossam meg és végül létrehozom a vágyott darabot.
Teljesen ki tud kapcsolni, amit éppen csinálok, egy másik dimenzióba kerülök ilyenkor. Szeretek mindent aprólékosan kidolgozni, addig nem hagyom abba a munkát, amíg nem érzem azt, hogy kihoztam a lehető legtöbbet az adott alkotásból.
Ha megtetszik bármelyik eladott termékem, vagy egy kicsit más kivitelben szeretnél valamit, írj bátran, rövid időn belül elkészítem Neked !

A posta és csomagolási költséget a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően, a súly és a termék jellege alapján számolom.A postadíj tartalmazza a csomagolási költséget is.
Ha több terméket vásárolsz, akkor a postaköltség újraszámolásához üzenj. Minden esetben ajánlottan adom fel a kért csomagot, gondosan becsomagolva. Előzetes egyeztetés alapján lehetőség van személyes átvételre Szegeden, esetleg Gyulán.
UTÁNVÉTTEL NEM POSTÁZOK!!!

A számlát automatikusan a Meska által (az adásvételkor) megadott szállítási címre állítom ki, ha más címre vagy névre szeretnéd a számlát, kérlek előre jelezd!

Egyedi megrendelések esetén 10-30% felárat számítok fel, attól függően, hogy mennyi plusz munkával jár az adott megrendelés. Általában teljesen új szabásmintát kell készítenem az egyedi rendelések esetében, ami akár több napot is igénybe vehet!

Köszönöm, hogy benéztél a boltomba! Kellemes böngészést és további szép napot kívánok!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: