Puha, gyapjú-akril keverék fonalból horgoltam ezt a nagyméretű, dekoratív, meleg kendőt. Az ősz színeinek harmonikus váltakozása teszi ...

kézműves termék, készítette: Daniel
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: gyapjú 15 %, akril 85 %
technika: horgolás

Őszi ölelés vállkendő-sál


   
   

Őszi ölelés vállkendő-sál leírása

késztermék, azonnal szállítható

Puha, gyapjú-akril keverék fonalból horgoltam ezt a nagyméretű, dekoratív, meleg kendőt. Az ősz színeinek harmonikus váltakozása teszi még mutatósabbá. Sokoldalúan használható, szinte egész évben hű társad lehet. Hosszúsága 165 cm, magassága 75 cm, igazi beleburkolózós kendő. Ha szereted az EGYEDI darabokat, akkor ez a kendő Neked készült! Kis helyen elfér, így mindig kéznél lehet. Súlya kb. 30 dkg.
30 C-on mosózacskóban mosható, hogy sokáig szép maradjon. Fektetve, formára igazítva szárítandó.
/ 3 TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN A POSTAKÖLTSÉGET ÉN FIZETEM!!! /

Őszi ölelés vállkendő-sál jellemzői

kézműves termék, készítette: Daniel
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technikatermékkód
3603758

feltöltve
2019. december 11.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Őszi ölelés vállkendő-sál szállítása

Minden esetben ajánlott küldeményként küldöm a terméket követhetősége miatt. Az árú épségének megóvása érdekében bélelt borítékban postázok, a számlát mellékelem a vásárolt termékhez. " A 3 TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN A POSTÁT FIZETEM!", az akciós termékek vásárlására nem vonatkozik!!!
Utánvétes postázást nem vállalok. A termék átvételéről értesítést kérek és a vásárlói vélemény megadását előre is megköszönöm!
Átvételtől számított 5 napon túli minőségi reklamációt nem fogadok el!!!
VÁLTOZÁSOK A LEVÉLSZEKRÉNYBE NEM KÉZBESÍTHETŐ KÜLDEMÉNYEK ESETÉBEN

A Magyar Posta 2017. január 1-jétől az olyan küldeményeket, amelyek alakjuk miatt nem férnek be a levélszekrénybe, csomagként kezeli és kézbesíti, melynek feladása 1.490.-Ft.
A Magyar Posta mindig törekszik a felmerülő ügyféligények minél magasabb szintű kiszolgálására, és folyamatosan ezekhez igazítja szolgáltatási portfólióját. Éppen ezért az olyan küldeményeket, amelyek alakjuk miatt nem férnek be a levélszekrénybe, 2017. január elsejétől csomagként kezeli és így kézbesíti. A változás egyik legfontosabb előnye, hogy a küldemények a teljes szállítási folyamat során nyomon követhetőek mind a Magyar Posta honlapján, mind pedig mobilapplikációján keresztül.
Ezeket a küldeményeket (amelyek eddig levélként kerültek feladásra, de csomag jellegűek voltak) a Magyar Posta belső elnevezésében „amorfként” azonosítja. Amorf küldeménynek számít az a küldemény, amelyiknek egyik, vagy több oldala is nagyobb, mint 32,4 x 22,9 x 2,4 cm (hosszúság, szélesség, magasság). Szóba jöhet még a POSTÁN maradó küldés, ami olcsóbb, de nem értesítenek ki, ha megérkezik és be kell menni érte a postára.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 630 Ft 1 630 Ft
Postán maradó ajánlott előre fizetéssel 750 Ft 1 000 Ft
Postán maradó elsőbbségi ajánlott előre fizetéssel 850 Ft 1 100 Ft

Őszi ölelés vállkendő-sál alkotója: Daniel

Daniel
Rozália vagyok, egy Bakony-i faluban élek. Nyugdíjazásom előtt egy Idősek Otthonában dolgoztam, élelmezésvezető és ig. helyettes voltam. Már gyerekkorom óta / fél évszázada/ kötök, horgolok. Két felnőtt lányom van és egy Dániel nevű drága unokám, akiről a boltom kapta a nevét. Most, hogy több időm van már, kicsi a családom ahhoz, hogy szenvedélyemet kiélhessem, ezért nagyon örülök, hogy rátaláltam a MESKÁ-ra. Hogy éppen horgolós vagy kötős időszakom van, most a horgolósban vagyok. Egy
gombolyag fonal és a tűk teljesen elvarázsolnak. Termékeim nagy szeretettel készülnek, a gyermekholmik készítése a szívem csücske. Egyszóval imádom csinálni. Ha találsz olyan darabot, ahol az én elképzelésem a Te ízléseddel találkozik, nagyon boldoggá tesz. Portékáimon érezni fogod a szeretetet, amivel készítettem. Két egyforma termékem nincs, csak egyedi darabokat készítek.
"Hiszek a kézimunka szívderítő erejében, utánozhatatlan bájában. Amíg ember él a földön lesz egyéni ízlése, értékes ötlete, és az ötletek és ízlések egyéni játékát gyár nem tudja úgy tükrözni, mint a kézimunka. "
Jó nézelődést és, ha valami megtetszik örömmel veszem. Köszönöm, hogy benéztél hozzám, további szép napot kívánok! "Daniel"


kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: