Babaköszöntő ajándékcsomag - Kislány - LIMITÁLT (újszülött lánynak babaváró csomag)
A járványhelyzet miatt egy időre le kell mondanunk a baba látogatásokról, de szerencsére ma már a távolság nem akadály! Küldd el ajándé...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: ragasztó, papír, vízbázisú lakk, akrilfestékek, repedőpaszta, kalapdoboz, antikoló paszta, szatén szalag, pamut csipke, babatextil
technika: festett tárgyak, decoupage, transzfer és szalvétatechnika

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Babaköszöntő ajándékcsomag - Kislány - LIMITÁLT (újszülött lánynak babaváró csomag) leírása
A járványhelyzet miatt egy időre le kell mondanunk a baba látogatásokról, de szerencsére ma már a távolság nem akadály! Küldd el ajándékba ezt a különleges és egyedi emlékdobozt, melyet sok-sok hasznos és igazán cuki holmival töltöttem meg. Az emlékdoboz tartalma csupa praktikus babatextil, melyekre a babának szüksége lesz születése után.
A piciny kórházi karszalag, az első levágott babahajtincs, az első cumi, az első apró cipellő, a gyertya az első születésnapi tortáról... sok-sok olyan emlék, amely minden Anya és Apa szívének, lelkének kedvesek, ezért nem szeretünk megválni tőlük. Nem is kell! Hiszen ezt mind-mind megőrizhetik a Szülők Kislányuknak az emlékdobozommal.
Visszafogott stílus, természetes harmónia, fába zárt szeretet...
LIMITÁLT mennyiség, 1 szett készült csak belőle!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
EMLÉKDOBOZ TARTALMA (8db):
- rózsaszín karmolás elleni újszülött KESZTYŰ (100% pamut)
- fehér BABAZOKNI (mérete: 3-6 hónapos korig, 1 pár, 76% pamut, 21% nylon, 3% elasztán)
- rózsaszín BABASAPKA (mérete: 3 hónapos korig, 100% pamut)
- szivecskés NYÁLKENDŐ (mérete: 40x20 cm, patentos, 100% pamut)
- rózsaszín HARISNYA (mérete: 3 hónapos korig, 77% pamut, 21% nylon, 2% elasztán)
- beige gombos hosszú ujjú KADDIGÁN (mérete: 12-18 hónapos korig, 40% polyamide, 30% pamut, 30% viscose)
- rózsaszín csipkés hosszú ujjú FELSŐ szoknyával (mérete: 3-6 hónapos korig, 100% pamut)
- macis plüssös hosszú ujjú FELSŐ (mérete: 0-3 hónapos korig, pamut, polyester, elastane)
A emlékdobozt boltban vásárolt, gondosan válogatott, bájos, minőségi babatextilekkel töltöttem meg, melyek - a 40 fokos biomosást (mosódió, mosószappan, mosóparfüm), vasalást és összehajtogatást követően - várják új viselőjüket.
EMLÉKDOBOZ:
A kiváló minőségű papírmasé kördobozt akrilfestékekkel, papírral, pamutcsipkével és más egyéb eszközökkel tettem bájos hangulatúvá. A kördoboz strapabíró, masszív (2 mm vastag) papírmaséból készült, ezáltal időtálló és a lakkozása sem sárgul be rajta.
Hogy még személyesebb és egyedibb legyen a , kérheted EGYEDI BELSŐ FELIRATTAL is plusz költségek nélkül és az elkészítési idő sem tolódik el miatta. (Rendelés leadásakor a "Megjegyzés" rovatba tudod majd megírni a kívánt szöveget vagy utólag emailben elküldeni.)
Méretei: 13 cm x kb. 24 cm (magassága x átmérője)
Több rétegben lakkoztam mattfényű, szagtalan, vízbázisú (ember- és környezetbarát) lakkal, így nedves ruhával - áztatás és dörzsölés nélkül - tisztítható. Száraz helyen tárod és óvd a sugárzó hőtől! Az emlékdoboz a műhelyemben készült, mely egy dohányfüstmentes kis kuckó :)
Az ár az emlékdobozra és a felsorolt tartalmára vonatkozik. A fotón szereplő többi tárgy csak dekoráció.
A színek eltérhetnek a valóságban a monitor kijelzője miatt.
Babaköszöntő ajándékcsomag - Kislány - LIMITÁLT (újszülött lánynak babaváró csomag) jellemzői
Babaköszöntő ajándékcsomag - Kislány - LIMITÁLT (újszülött lánynak babaváró csomag) szállítása
Minden tárgy egyedi darab, ezért két teljesen egyformát nem tudok készíteni, de igyekszem a képeken szereplő termékekhez nagyon hasonlót alkotni.~~~~~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:
Személyes átvételre BUDAPESTEN van lehetőség a 3-as metró Ecseri úti megállójánál (X. kerület, Üllői köz autóval), itt szinte bármikor át tudod venni a rendelésedet előre egyeztetett időpontban.
~~~~~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~
POSTAKÖLTSÉG:
CSOMAGAUTOMATÁBA csak bizonyos méretű csomagok férnek, így ezt a szállítási módot nem tudom minden termékemnél garantálni!
CSOMAGOLÁS:
Szállítás esetén csomagoláskor nem csak a BIZTONSÁGOT tartom szem előtt, hogy épségben érkezzen meg Hozzád a küldemény, hanem igyekszem minél több KÖRNYEZETBARÁTABB anyagot* is használni ill. újrafelhasználni a korábbi alapanyagrendelések tömőanyagait (ha műanyaggal találkozol, az tuti onnan van), ezzel is kímélve bolygónkat és világunkat.
DE mindemellett mégis egy DEKORATÍV és ÍZLÉSES csomagocskát fogsz a kezedbe kapni, melyet, hidd el, karácsonyi élmény lesz kibontanod! ;)
*újrahasznosított kartondoboz, natúrpapír csomagolóanyag, növényi alapú raffia, kenderzsineg stb.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
MPL futárszolg. Csomagautomatához előre fizetéssel | 945 Ft | 945 Ft |
MPL futárszolg. PostaPontra előre fizetéssel | 1 405 Ft | 1 405 Ft |
MPL futárszolg. Házhozszállítással előre fizetéssel | 1 600 Ft | 1 600 Ft |
Babaköszöntő ajándékcsomag - Kislány - LIMITÁLT (újszülött lánynak babaváró csomag) alkotója: szinharmonia

Köszöntelek az oldalamon és varázslatos kincseskamrámban!
Cserháti Bianka vagyok, a Színharmónia kézműves termékek megálmodója és készítője, aki a kalligráfiában és a mandalák misztikus világában találta meg önmagát.
Bár mindkettőt a maga nemében egyfajta túldíszítettség jellemez, én mégis egy letisztult és visszafogott stílussal ötvözve festem meg őket munkáimban.
A legtöbb inspirációt a Párom szeretetéből és a természettől kapom egy - egy nagyobb erdei séta és mély beszélgetés során.
Mindig is vonzott a fa alappal való alkotás, mely nem csak az otthon melegét, hanem a természethez, önmagunkhoz és egymáshoz való kapcsolódásunkat is szimbolizálja számomra: a fába zárt szeretetet.
De az alkotás örömét a személyre szóló, egyedi kéréseitek teszik igazán különlegessé és állítanak kihívás elé nap mint nap! ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Már kisgyermek koromban imádtam barkácsolni, alkotni, festeni és kisinaskodni Papám nagy műhelyében, mely telis-tele volt kincsekkel és szerszámokkal. Legyen szó szögelésről, kalapácsolásról, fúrásról vagy épp a kis esztergagép karjának mozgatásáról, az alapanyag mindegy volt, csak formálható legyen.
Az alkotás utáni vágy a későbbi években is jelen volt az életemben, rengeteg technikát próbáltam ki az üvegfestéstől kezdve, a gyertyaöntésen, a pirográfián, a mozaikozáson, a decoupage-technikán át a kalligráfiáig és a mandalák szabad kézzel való megrajzolásáig, mely végül a szívem csücskévé vált.
Az alapokat autodidakta módon sajátítottam el több éven keresztül kísérletezéssel és gyakorlással, akkor ugyanis még se tanfolyamokat, se oktató videókat nem lehetett találni az interneten :). 2001 óta foglalkozom ezzel, az első online boltomat 2011-ben alapítottam, azóta több száz megrendelés került már ki a kezeim alól pozitív, támogató és biztató visszajelzésekkel.
2012 és 2017 között Magyarország egyik legnagyobb hobbi- és művészellátó boltjában, a HobbyMűvésznél (Art-Export Bova Kft.) dolgozhattam, ahol a tanfolyamaim mellett szakmai tudásomat is tovább tudtam csiszolni nem csak a hobbi technikák terén, hanem a művészeti ágazatban is.
Közben igyekeztem kiismerni magam a tárgyfotózás, weboldalszerkesztés, vállalkozásvezetés és közösségi média kesze-kusza világában, melynek tanulása a mai napig folyik :)
Az évekkel ezelőtt hobbinak induló barkácsolgatás és kézműveskedés pedig 2017 óta már a munkámmá vált és az életem részévé...
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek

jelöld kedvencnek az alkotót
Budapest
regisztráció: 9 éve
interjú szinharmonia alkotóval