Swarovski kristály kulcstartó - táska & tok - kulcstartó & táskadísz - kulcstartó - Meska.hu Swarovski kristály kulcstartó - táska & tok - kulcstartó & táskadísz - kulcstartó - Meska.hu Swarovski kristály kulcstartó - táska & tok - kulcstartó & táskadísz - kulcstartó - Meska.hu
Swarovski kristály kulcstartó - táska & tok - kulcstartó & táskadísz - kulcstartó - Meska.hu Swarovski kristály kulcstartó - táska & tok - kulcstartó & táskadísz - kulcstartó - Meska.hu Swarovski kristály kulcstartó - táska & tok - kulcstartó & táskadísz - kulcstartó - Meska.hu
Swarovski kristály kulcstartó - táska & tok - kulcstartó & táskadísz - kulcstartó - Meska.hu
Swarovski kristály kulcstartó - táska & tok - kulcstartó & táskadísz - kulcstartó - Meska.hu
Swarovski kristály és japán gyöngyök felhasználásával készült kulcstartó. Mérete: 6 cm + 5 cm (lánc és karika)
Összetevők

swarovski kristály, japán gyöngy, fireline, fém karika, fém lánc

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

gyöngyfűzés, gyöngyhímzés

Jellemző
táska & tok, kulcstartó & táskadísz, kulcstartó

Színek

áttetsző, ezüst, lila

Termékkód

3976373

Budapesten személyes átvétel vagy postai ajánlott küldeményként, előre fizetéssel

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
630 Ft 630 Ft

Készítette

Róla mondták

“Megint egy precízen elkészített könyvborítót kaptam. Gyorsan és rendben zajlott a vásárlás.Egyik legjobban használható könyvborító szerintem. Már több fajta mintával vettem és nagyon szeretem őket.Ajánlom minden olvasni szeretőnek. Ajándéknak is kitűnő választás lehet.”

PomPomTunder PomPomTunder

Egyedi rendeléseket is vállal

tamarabook további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek