Raoul - karácsony - karácsonyi lakásdekoráció - karácsonyi manók, figurák - Meska.hu Raoul - karácsony - karácsonyi lakásdekoráció - karácsonyi manók, figurák - Meska.hu Raoul - karácsony - karácsonyi lakásdekoráció - karácsonyi manók, figurák - Meska.hu
Raoul - karácsony - karácsonyi lakásdekoráció - karácsonyi manók, figurák - Meska.hu Raoul - karácsony - karácsonyi lakásdekoráció - karácsonyi manók, figurák - Meska.hu Raoul - karácsony - karácsonyi lakásdekoráció - karácsonyi manók, figurák - Meska.hu
Raoul - karácsony - karácsonyi lakásdekoráció - karácsonyi manók, figurák - Meska.hu
Raoul - karácsony - karácsonyi lakásdekoráció - karácsonyi manók, figurák - Meska.hu

Csak 1 elérhető

Raoul rénszarvas. 25 cm magas, kb 24cm hosszú, dekoráció. Melegséget hoz a házba a hideg napokon.
Elérhetőség

Késztermék, azonnal szállítható

Típus

Kézműves termék

Technika

varrás, mindenmás

Jellemző
karácsony, karácsonyi lakásdekoráció, karácsonyi manók, figurák, melegség, kedvesség, design, rénszarvas, kedvenc

Szín

barna, piros

Termékkód

4299344

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest)
0 Ft 0 Ft
csomagautomata előrefizetéssel
1 290 Ft 1 290 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
2 000 Ft 2 500 Ft
Postán maradó
1 600 Ft 1 600 Ft

Készítette

Róla mondták

“Aranyos nyuszik, nagyon igényes munka. Sugárzik róluk, ami szerintem a fotókon keresztül is átjön, hogy nagy-nagy szeretettel (és persze – nem csak mellékesen – szakértelemmel) készültek. Rendkívül kedves és segítőkész eladó, precíz csomagolás, gyors postázás. Az apró meglepetéseket külön köszönöm! A nyusziknak teljes sikerük volt a megajándékozottaknál, ahogy számítottam is rá. Kislányom reggel óta le sem teszi Bogit a kezéből, még a társasjátékba is be kellett vennünk. Egyszóval jó helyre kerültek. Csatlakozva a korábbi értékelésekhez, én is teljes szívvel ajánlani tudom, és kívánom, hogy még nagyon sokaknak szerezzen ezekkel a varázslatos alkotásokkal annyi örömöt, amennyit nekünk szerzett.”

pholpar839828

Csak 1 elérhető

Ezeket láttad már?