Fali textil dekoráció macskaangyalokkal - otthon & életmód - dekoráció - kép & falikép - Meska.hu Fali textil dekoráció macskaangyalokkal - otthon & életmód - dekoráció - kép & falikép - Meska.hu Fali textil dekoráció macskaangyalokkal - otthon & életmód - dekoráció - kép & falikép - Meska.hu
Fali textil dekoráció macskaangyalokkal - otthon & életmód - dekoráció - kép & falikép - Meska.hu Fali textil dekoráció macskaangyalokkal - otthon & életmód - dekoráció - kép & falikép - Meska.hu Fali textil dekoráció macskaangyalokkal - otthon & életmód - dekoráció - kép & falikép - Meska.hu
Fali textil dekoráció macskaangyalokkal - otthon & életmód - dekoráció - kép & falikép - Meska.hu
Fali textil dekoráció macskaangyalokkal - otthon & életmód - dekoráció - kép & falikép - Meska.hu
Applikációs technikával készítettem. Fém képtartó segítségével lehet a falra szerelni. Méret:36X92 cm
Összetevők

vászon, vatelin

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

patchwork, foltvarrás

Jellemző
otthon & életmód, dekoráció, kép & falikép, macska

Színek

fekete, lila, sárga

Termékkód

4156044

Az utalás megérkezése után - ha tehetem, még azon a napon- küldöm a csomagot.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény előre fizetéssel
2 060 Ft 2 060 Ft
Packeta
1 290 Ft 1 290 Ft

Készítette

Róla mondták

“Az eladó nagyon kedves volt. Gyorsan megkaptam a terméket. Karácsonyi ajándék lesz ???? Összességében teljesen elégedett vagyok, jó szivvel ajánlom”

Appolonia

vighilda további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek