AKCIÓ - CAFÉ DO BRASIL, lámpagyöngy statement lánc - ékszer - nyaklánc - gyöngyös nyaklánc - Meska.hu AKCIÓ - CAFÉ DO BRASIL, lámpagyöngy statement lánc - ékszer - nyaklánc - gyöngyös nyaklánc - Meska.hu AKCIÓ - CAFÉ DO BRASIL, lámpagyöngy statement lánc - ékszer - nyaklánc - gyöngyös nyaklánc - Meska.hu AKCIÓ - CAFÉ DO BRASIL, lámpagyöngy statement lánc - ékszer - nyaklánc - gyöngyös nyaklánc - Meska.hu
AKCIÓ - CAFÉ DO BRASIL, lámpagyöngy statement lánc - ékszer - nyaklánc - gyöngyös nyaklánc - Meska.hu AKCIÓ - CAFÉ DO BRASIL, lámpagyöngy statement lánc - ékszer - nyaklánc - gyöngyös nyaklánc - Meska.hu AKCIÓ - CAFÉ DO BRASIL, lámpagyöngy statement lánc - ékszer - nyaklánc - gyöngyös nyaklánc - Meska.hu AKCIÓ - CAFÉ DO BRASIL, lámpagyöngy statement lánc - ékszer - nyaklánc - gyöngyös nyaklánc - Meska.hu
AKCIÓ - CAFÉ DO BRASIL, lámpagyöngy statement lánc - ékszer - nyaklánc - gyöngyös nyaklánc - Meska.hu
AKCIÓ - CAFÉ DO BRASIL, lámpagyöngy statement lánc - ékszer - nyaklánc - gyöngyös nyaklánc - Meska.hu
Van nekem egy kedves barátném, aki gyakorta utazgat a nagyvilágban, és már ismer annyira, hogy tudja: minden helyi szuvenírnél jobban lázba hoznak a kézműves alapanyagok. A hölgyemény nemrég Thaiföldön járt, ahonnan pár gyönyörűen kidolgozott, masszív ezüst gyöngyöt hozott nekem. Amint kézbe vettem őket, rögtön egy "statement" lánc képe ötlött fel bennem; olyan darabé, ahol - kivételesen - nem a lámpagyöngyökön, hanem a míves ezüstön van a hangsúly... Fogadjátok hát szeretettel a sorozat első darabját! Café do Brasil...tejszínnel vagy feketén? Ehhez a lánchoz 44 darab lámpagyöngyöt készítettem. A gyöngyök kiváló minőségű, újrahasznosított amerikai és német üvegből, kézzel készültek, és a váratlan töréseket megelőzendő speciális hőkezelésen mentek keresztül. A kihűlt gyöngyök furatát egyenként tisztítottam meg a készítés során keletkezett lerakódástól, hogy az ne hagyjon nyomot a viselő ruháján. Az üveggyöngy készítésről bővebben olvashatsz a profilomban. A nyaklánc relatíve rövid, a központi ezüst gyöngy a nyak alatti gödröcskéig ér. Személyes átvétel Budapest belvárosában lehetséges. Köszönöm, hogy megtekintetted ezt a termékemet!
Összetevők

üveg, lámpagyöngy, cseh kásagyöngy, ezüst kapocs, ezüst gyöngy

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Iparművész/design termék

Technika

üvegművészet

Jellemző
ékszer, nyaklánc, gyöngyös nyaklánc, üveg, lámpagyöngy, szafari, törzsi, ethnic, brazil, kávé, thaiföld

Színek

barna, ezüst, fekete

Termékkód

3949316

A személyes átvétel Budapest belvárosában, előre egyeztetett helyszínen és időpontban megoldható.
A megadott postaköltség tartalmazza a csomagolás árát, valamint az ajánlott, elsőbbségi postázást légpárnás borítékban.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
600 Ft 1 200 Ft
postán maradó elsőbbségi (előre utalással)
600 Ft 1 200 Ft

Készítette

Róla mondták

“Csak ajánlani tudom”

mariasm

Egyedi rendeléseket is vállal

HidvegiBorbala további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek