Van nekem egy kedves barátném, aki gyakorta utazgat a nagyvilágban, és már ismer annyira, hogy tudja: minden helyi szuvenírnél jobban lázba hoznak a kézműves alapanyagok.
A hölgyemény nemrég Thaiföldön járt, ahonnan pár gyönyörűen kidolgozott, masszív ezüst gyöngyöt hozott nekem.
Amint kézbe vettem őket, rögtön egy "statement" lánc képe ötlött fel bennem; olyan darabé, ahol - kivételesen - nem a lámpagyöngyökön, hanem a míves ezüstön van a hangsúly...
Fogadjátok hát szeretettel a sorozat első darabját!
Café do Brasil...tejszínnel vagy feketén?
Ehhez a lánchoz 44 darab lámpagyöngyöt készítettem.
A gyöngyök kiváló minőségű, újrahasznosított amerikai és német üvegből, kézzel készültek, és a váratlan töréseket megelőzendő speciális hőkezelésen mentek keresztül.
A kihűlt gyöngyök furatát egyenként tisztítottam meg a készítés során keletkezett lerakódástól, hogy az ne hagyjon nyomot a viselő ruháján.
Az üveggyöngy készítésről bővebben olvashatsz a profilomban.
A nyaklánc relatíve rövid, a központi ezüst gyöngy a nyak alatti gödröcskéig ér.
Személyes átvétel Budapest belvárosában lehetséges.
Köszönöm, hogy megtekintetted ezt a termékemet!
A személyes átvétel Budapest belvárosában, előre egyeztetett helyszínen és időpontban megoldható.
A megadott postaköltség tartalmazza a csomagolás árát, valamint az ajánlott, elsőbbségi postázást légpárnás borítékban.
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
|
Egy termék |
Több termék |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
|
600 Ft |
1 200 Ft |
postán maradó elsőbbségi (előre utalással)
|
600 Ft |
1 200 Ft |