Nagy faragott gyöngyös statement nyaklánc, fém fülbevalóval, ékszer szett - ékszer - ékszerszett - Meska.hu Nagy faragott gyöngyös statement nyaklánc, fém fülbevalóval, ékszer szett - ékszer - ékszerszett - Meska.hu Nagy faragott gyöngyös statement nyaklánc, fém fülbevalóval, ékszer szett - ékszer - ékszerszett - Meska.hu Nagy faragott gyöngyös statement nyaklánc, fém fülbevalóval, ékszer szett - ékszer - ékszerszett - Meska.hu
Nagy faragott gyöngyös statement nyaklánc, fém fülbevalóval, ékszer szett - ékszer - ékszerszett - Meska.hu Nagy faragott gyöngyös statement nyaklánc, fém fülbevalóval, ékszer szett - ékszer - ékszerszett - Meska.hu Nagy faragott gyöngyös statement nyaklánc, fém fülbevalóval, ékszer szett - ékszer - ékszerszett - Meska.hu Nagy faragott gyöngyös statement nyaklánc, fém fülbevalóval, ékszer szett - ékszer - ékszerszett - Meska.hu
Nagy faragott gyöngyös statement nyaklánc, fém fülbevalóval, ékszer szett - ékszer - ékszerszett - Meska.hu
Nagy faragott gyöngyös statement nyaklánc, fém fülbevalóval, ékszer szett - ékszer - ékszerszett - Meska.hu

Elérhető: 1 db

Készleten - azonnal szállítható
Statement nyaklánc 3 bronzos réz színű faragott gyönggyel, puha bohó textilszálon. Pillekönnyű fém fülbevalóval kiegészítve. Különleges megjelenés, kényelmes viselet. A nyaklánchoz üreges polimer gyöngyöket késztettem, melyeket kézi faragással alakítottam formára, a felületüket antikoltam, illetve metál és patina festékkel árnyaltam. A gyöngyök átmérője kb. 30 mm, sötétbarna színű, erős ugyanakkor puha bolyhos textilszálakra fűztem őket. A nyaklánc hátulján egyedi csigavonal mintás, oldható fém kapcsot készítettem. A szetthez tartozik még egy pár négyzetes csigaformára alakított fém fülbevaló. A nyaklánc kapocs és fülbevalók felületén kalapálással alakítottam ki vintage hatású textúrát. A nyaklánc hossza kb. 60 cm, Fülbevaló hossza kb 48mm, legszélesebb részén kb. 23mm A szett tömege: a pár fülbevaló kevesebb mint 3g, a nyaklánc kb. 25 g
Ára

/ db

Elérhetőség

Késztermék, azonnal szállítható

Típus

Kézműves termék

Anyag/Összetevő

Technika

ékszerkészítés, fémmegmunkálás

Jellemző
ékszer, ékszerszett, vintage, faragott, gyöngy, statement, bohém, könnyű

Szín

barna, bronz, réz

Termékkód

4563535

Személyes átvételre Budapest 2, kerületben (Hidegkúti útnál), hetente 1-2 alkalommal van lehetőség, ha ezt szeretnéd választani, kérlek előre egyeztessünk belső üzenetben.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
MPL csomagautomatába szállítás előre fizetéssel
2 155 Ft 2 155 Ft

Készítette

Róla mondták

“Különleges, szép fülbevalók, gyors probléma mentes ügyintézés.”

szigetic szigetic