Házikó-zsebes adventi naptár (barna-fahéj-drapp-kék)

Adventi ajándékozáshoz ajánlom ezt a házikó-zsebes barna-fahéj-drapp-kék mintás és egyszínű barkácsfilcből készült, vatelinnel bélelt, ...


Házikó-zsebes adventi naptár (barna-fahéj-drapp-kék)


   
   

Házikó-zsebes adventi naptár (barna-fahéj-drapp-kék) leírása

Adventi ajándékozáshoz ajánlom ezt a házikó-zsebes barna-fahéj-drapp-kék mintás és egyszínű barkácsfilcből készült, vatelinnel bélelt, adventi naptárt. Mérete: 55x63 cm, a zsebek mérete: 7x8 cm a tetők nélkül (tető: +5 cm). A naptár tetejére 2 db barna-csillag mintás pántot varrtam, ezzel lehet felakasztani egy vállfa segítségével.
A postázáshoz én elsősorban a postán maradóra feladást ajánlom, mivel így ez csak 900,- Ft-ba kerül. Az "egyéb szállítási módok"-ban tudod kiválasztani ezt a lehetőséget. Ebben az esetben kérlek írd meg, hogy melyik postára küldjem a csomagot.

Házikó-zsebes adventi naptár (barna-fahéj-drapp-kék) jellemzői

kézműves termék, készítette: ZoeCollection

technika


színek

típus
fizikai

termékkód
3819416

feltöltve
2020. augusztus 23.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Házikó-zsebes adventi naptár (barna-fahéj-drapp-kék) szállítása

Az általad kiválasztott terméket minden esetben ajánlott postai küldeményként adom fel, légpárnás borítékban, melynek költsége a postai díjszabáshoz igazodik. Amennyiben a postai utánvétet jelölöd meg fizetési feltételként, tapasztalataim azt mutatják, hogy kisebb termékek feladása is 1.800,- Ft körüli áron történik, így kérlek vedd fontolóra az átutalás vagy a számlára történő befizetés lehetőségét.
Amennyiben a termékkel bármilyen minőségi gond merülne fel, kérlek jelezd felém, és én megpróbálom orvosolni a problémát.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 600 Ft 1 800 Ft
Postai küldemény utánvéttel 2 500 Ft 2 600 Ft
900 Ft 1 000 Ft

Házikó-zsebes adventi naptár (barna-fahéj-drapp-kék) alkotója: ZoeCollection

ZoeCollection
Üdvözlök mindenkit a textilek színes világában!
Poórné Mike Éva vagyok. Kézműves termékeimet Zoe Collection néven árulom.
Az alkotni vágyás mindig is életem része volt. Két gyermekem mellett nagyon sok időt fordítottam eddig is kézműveskedésre, barkácsolásra és a hobbim időközben a munkámmá vált. Számomra fontos, hogy az alkotásom ne csak egy termék legyen a sok közül, hanem benne legyen a textilek iránti szeretetem is.
Boltomban kedvedre válogathatsz egyedi tervezésű textil táskáim, selyemből és textilből készült virágaim, lakásdekorációs kiegészítőim közül.
Az általad kiválasztott terméket általában ajánlott postai küldeményként adom fel, melynek költsége a postai díjszabáshoz igazodik.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek