Cica egérkével. Lenvászon cuccolós táska. Felejtsd el a műanyagot! -  - Meska.hu Cica egérkével. Lenvászon cuccolós táska. Felejtsd el a műanyagot! -  - Meska.hu Cica egérkével. Lenvászon cuccolós táska. Felejtsd el a műanyagot! -  - Meska.hu Cica egérkével. Lenvászon cuccolós táska. Felejtsd el a műanyagot! -  - Meska.hu
Cica egérkével. Lenvászon cuccolós táska. Felejtsd el a műanyagot! -  - Meska.hu Cica egérkével. Lenvászon cuccolós táska. Felejtsd el a műanyagot! -  - Meska.hu Cica egérkével. Lenvászon cuccolós táska. Felejtsd el a műanyagot! -  - Meska.hu Cica egérkével. Lenvászon cuccolós táska. Felejtsd el a műanyagot! -  - Meska.hu
Cica egérkével. Lenvászon cuccolós táska. Felejtsd el a műanyagot! -  - Meska.hu
Cica egérkével. Lenvászon cuccolós táska. Felejtsd el a műanyagot! -  - Meska.hu
Ezt a táskát mindazoknak ajánlom, akik szeretik a különleges, vicces, vagy éppen érdekes dolgokat. Bevásárló táskának szántam, de alkalmas mappák, füzetek, egyéb nem kézitáskába való, vagy abba be sem férő dolgok "cuccolására". Egy laptop is belefér. Erős, halvány rózsaszín lenvászonból varrtam, a bélése egy szürke, mintás ingből készült. Táskáim egyedi jeleként ezen is szerepel a táska hátoldalán a felhasznált ing gombos része. Belső zsebbel és tépőzárral láttam el. A cicát és az egeret is filcből vágtam ki, hímeztem, és varrtam a táskára. Az egér képe itt csak egy gondolatfelhőben jelenik meg a cica számára. A táska szélessége 36 cm, hosszúsága 42 cm. A táska füle (körbe) 46 cm. Nem készül belőle több! Ára: 5.000,-Ft. Budapesten az Örs vezér téren, vagy a 2-es Metró vonalán megbeszélés szerint személyesen is átvehető.
Összetevők

lenvászon, filc, hímző fonal, cérna

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

varrás, hímzés

Jellemző
bevásárlótáska, soppertáska, shopper, újrahasznosítottanyagbóliskészült, lenvászon, laptoptáska

Színek

fekete, rózsaszín

Termékkód

3685180

Budapesten személyesen is átvehető.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
csomagautomata előrefizetéssel
1 090 Ft 1 090 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
1 790 Ft 1 790 Ft

Készítette

Róla mondták

“Erről a karácsonyi kis házról mindenkinek volt véleménye: "Meg lehet enni? Olyan, mint a Betlehem. Ha máshol nem, legalább itt látunk havat. A hátsó ablak tisztára mintha a mamáék kiskonyhája lenne" stb. Szóval senkit nem hagyott hidegen ez a romantikus kis lak.”

FutRinka79 FutRinka79

tozsu11 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek