Gatsby stílusú fejdísz, nagyon szép,ekrü csipkéből.Elasztikus csipkéből készült, így könnyedén belebújhatsz.Állíthatod is a méretét, ha...

kézműves termék, készítette: eviara
anyaga: elasztikus csipke, organza, bross, hajtű
technika: ékszerkészítés, varrás

Gatsby fejdísz


   
   

Gatsby fejdísz leírása

Gatsby stílusú fejdísz, nagyon szép,ekrü csipkéből.Elasztikus csipkéből készült, így könnyedén belebújhatsz.Állíthatod is a méretét, ha a két óriás gyöngyöt szét tekered.(ezt az opciót csak szükség esetén!)
A csipke pánt oldalán egy nagy, brossal díszített, organza virág zárja le.Ezt a virágot hajtűvel és csattal, tetszőlegesen rögzítheted a csipkéhez és a hajhoz.
Egyedi és elegáns fejdísz.
Csipke szélessége: 7-8 cm
Virág 8-10 cm

Vásárlás előtt olvasd el kérlek a fizetési és szállítási feltételeket.

Köszönöm, hogy megnézted! :-);

Gatsby fejdísz jellemzői

kézműves termék, készítette: eviaraszínek

termékkód
3635039

feltöltve
2020. január 22.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Gatsby fejdísz szállítása

Termékeinket postai úton szállítjuk miután a vételár és a szállítási költség díja megjelent a bankszámlánkon. A szállítási idő a posta szállítási idejével egyezik meg. Utánvéttel nem szállítunk! A postai szállítással kapcsolatos hibákért felelősséget nem vállalunk.Ezzel kapcsolatos reklamációt minden esetben a postán kell megtenni.
A feltüntetett postai díj tájékoztató jellegű,a pontos árat a termék súlya határozza meg. Belső üzenetben egyeztetett postai díjról, a többi adattal együtt emailt küldünk. A csomagolásra nem számolunk fel külön költséget. Minden termékünket biztonsági csomagolásban juttatjuk el hozzád. Boltunk is igazodik a jogszabályban előírt 14 napos vásárlási elálláshoz. Bármilyen okból elállhatsz a vásárlástól a határidőn belül. Amennyiben ugyanolyan kifogástalan állapotban küldöd vissza a terméket, ahogy mi küldtük neked és a számlát is vissza küldöd, vissza utaljuk az árat.Ha megrendelésre készült a terméked, vagy átalakítást kértél egy készterméken, nincs lehetőséged elállni a vásárlástól. Ha bármilyen problémát észlelsz a terméken vagy a csomagoláson, kérünk jelezd, azon leszünk, hogy kijavítsuk! Ha elégedett vagy a termékkel és a szolgáltatással, köszönjük, hogy leírod az értékelések fülön ezt nekünk:)


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 650 Ft 1 650 Ft
Egynapos Postacsomag előre fizetéssel 1 900 Ft 1 900 Ft
Postán maradó ajánlott levélként 960 Ft 960 Ft
Kiscsomag,postán maradó, ajánlott levél,egyeztetjük 795 Ft 795 Ft

Gatsby fejdísz alkotója: eviara

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: