Tropical neon - 2 pár fülbevaló barátnőknek, lánytestvéreknek, anya-lánya párosnak...
Neon színű kiégethető gyurmákból készítettem a két pár fülbevalót. A felületük texturált, mica port szórtam rá, amitől egy kissé fémes-...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: süthető gyurma, polymer clay, nemesacél fülbevaló alap, ródiumos szerelék
technika: gyurma, ékszerkészítés

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |
A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Tropical neon - 2 pár fülbevaló barátnőknek, lánytestvéreknek, anya-lánya párosnak... leírása
Neon színű kiégethető gyurmákból készítettem a két pár fülbevalót. A felületük texturált, mica port szórtam rá, amitől egy kissé fémes-fényes csillogású - élénk zöld és lazac színű.
A hátoldaluk egyszínű ezüstszürke (az utolsó képen látható).
Nemesacél fülbevaló alappal.
A fülbevalók teljes hossza: ~8,5 cm.
A gyurma rész mérete: 6x3,5 cm.
Tropical neon - 2 pár fülbevaló barátnőknek, lánytestvéreknek, anya-lánya párosnak... jellemzői
Tropical neon - 2 pár fülbevaló barátnőknek, lánytestvéreknek, anya-lánya párosnak... szállítása
A termékeket gondosan csomagolva, buborékos borítékban a vételár beérkezése után 1-2 munkanappal postázom.Utánvéttel nem postázok, megértésed köszönöm.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 800 Ft | 800 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 950 Ft | 950 Ft |
Tropical neon - 2 pár fülbevaló barátnőknek, lánytestvéreknek, anya-lánya párosnak... alkotója: uveggyongyjatek

kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek

jelöld kedvencnek az alkotót
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
regisztráció: 4 éve