Rózsakert - kislányruha - Bársony ruha  -  - Meska.hu Rózsakert - kislányruha - Bársony ruha  -  - Meska.hu Rózsakert - kislányruha - Bársony ruha  -  - Meska.hu Rózsakert - kislányruha - Bársony ruha  -  - Meska.hu
Rózsakert - kislányruha - Bársony ruha  -  - Meska.hu Rózsakert - kislányruha - Bársony ruha  -  - Meska.hu Rózsakert - kislányruha - Bársony ruha  -  - Meska.hu Rózsakert - kislányruha - Bársony ruha  -  - Meska.hu
Rózsakert - kislányruha - Bársony ruha  -  - Meska.hu
Nyomott virágmintás, mikrokordból készítettem a legújabb tavaszi-nyári ruhát kislányok részére. A szoknyarész bőségét a derékrészben tett hajtásokkal oldottam meg, hogy kényelmes legyen mozgás közben. Hátul pedig rejtett cipzárral záródik. Színes szalaggal emeltem ki a ruha szépséget. Óvodai ünnepségekre, családi ünnepekre is kitűnő öltözék lehet kislányoknak. Ha szalagot nem tesszük hozzá, akkor hétköznapi ruhaként is hordható színes harnyisnyanadraggal. Mérete: 116-es Hossza: 60cm Kérésre szívesen mérek. A képeken szereplő tárgyak nem képezik az eladás részét. Nézzél szét nálam, és válasz a termékeim közül kedvedre!
Összetevők

mikrokord, pamutvászon

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

varrás

Jellemző
gyerekruha, kislányruha, húsvét, rózsás, ünnepségekre, óvodásoknak, ballagás, anyáknapja, gyermeknap, születésnap

Színek

mintás, rózsaszín, zöld

Termékkód

3683453

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Nógrád megye)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
875 Ft 875 Ft

Készítette

Erikaboltja

Erikaboltja

PIPERÉK, TÁSKÁK- AMIK EGYMÁSHOZ ÉS HOZZÁNK KÖTŐDNEK!!!

5 (218)

Erikaboltja boltja  ›

Róla mondták

“Gyors és megbízható eladó. A kérdésre is gyorsan kaptam választ. Ajánlani tudom mindenkinek”

Axxi

Egyedi rendeléseket is vállal
Ezeket láttad már?