LONDON - pedagógus zsebkönyv hímzett névvel   - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu LONDON - pedagógus zsebkönyv hímzett névvel   - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu
LONDON - pedagógus zsebkönyv hímzett névvel   - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu LONDON - pedagógus zsebkönyv hímzett névvel   - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu
LONDON - pedagógus zsebkönyv hímzett névvel   - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu
LONDON - pedagógus zsebkönyv hímzett névvel   - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu
Prémium minőségű Londonos pamut anyagból készült pedagógus zsebkönyv , hímzett névvel. Bézs pamut csipkével szalaggal és gombbal díszítettem. Patenttal zárható, ide egy toll is tehető. A benne lévő naplóról: méret: 145x205mm A/5 , három nyelven, jelzőszalaggal 32 oldal információt, órarendet, osztálynévsort, 108 oldal heti beosztású naptárt (2019. augusztus 12-től 2020. augusztus 16-ig) 12 oldal jegyzetlapot és 8 oldal telefonregisztert tartalmaz. Az ár tartalmazza magát a naplót is. Ha magad szeretnéd a naplót megvenni akkor szívesen elkészítem csak a borítót rá, ez 2800 Ft, ezt belső üzenetben beszéljük meg előtte. Hozzáillő tolltartó is kérhető, ez 1800 Ft. 3 rétegű, köztes bélésnek vliest használtam. Más anyagokból és más méretben is szívesen készítek borítót, belső üzenetben bátran érdeklődj :)
A termékekről ha bővebb információ szeretnél, keress bizalommal. Nyitott vagyok az újdonságokra, szívesen keresek neked új hímzéseket, anyagokat. Nézelődj kedvedre termékeim között: https://www.meska.hu/shop/FilcesZita Szeretettel: Filces Zita
Összetevők

pamut, gomb, csipke

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 5 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

varrás, patchwork, foltvarrás

Jellemző
otthon & életmód, papír, írószer, pedagógus, zsebkönyv, határidőnapló, névreszóló, london, anglia, angoltanár

Színek

fehér, kék, mintás

Termékkód

4183047

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
csomagautomata előrefizetéssel
1 290 Ft 1 290 Ft
MPL csomagautomata
1 435 Ft 1 435 Ft
PostaPont/ MOL /COOP
2 210 Ft 2 210 Ft
MPL Futárszolgálat előre fizetéssel
2 470 Ft 2 470 Ft

Készítette

FilcesZita

FilcesZita

Egy bolt, ahol mindig tavasz van.

5 (1741)

FilcesZita boltja  ›

Róla mondták

“Gyönyörű lett az ajándék, az anyuka akinek kisgyereke született és ajándékba kapta, teljesen meg volt hatódva, hogy személyre szabott ajándékot kapott”

UjvariNikolett

Egyedi rendeléseket is vállal

FilcesZita további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek