Szita mintájú vállkendő, anyának-lányának - ruha & divat - páros szett - anya-lánya szett - Meska.hu Szita mintájú vállkendő, anyának-lányának - ruha & divat - páros szett - anya-lánya szett - Meska.hu Szita mintájú vállkendő, anyának-lányának - ruha & divat - páros szett - anya-lánya szett - Meska.hu
Szita mintájú vállkendő, anyának-lányának - ruha & divat - páros szett - anya-lánya szett - Meska.hu Szita mintájú vállkendő, anyának-lányának - ruha & divat - páros szett - anya-lánya szett - Meska.hu Szita mintájú vállkendő, anyának-lányának - ruha & divat - páros szett - anya-lánya szett - Meska.hu
Szita mintájú vállkendő, anyának-lányának - ruha & divat - páros szett - anya-lánya szett - Meska.hu
Szita mintájú vállkendő, anyának-lányának - ruha & divat - páros szett - anya-lánya szett - Meska.hu
Hófehér ezüst szálas, puha fonallal meghorgoltam a vállkendőket, és fehér fonallal berojtoztam. Méret a rendelő kérésére. Nagyon elegáns, kényelmes darab, és nagyon aranyos azoknak, akik szeretnek összeöltözni, ünnepi alkalmakkor, vagy akár egy családi hétvégére.
Összetevők

fonal

Ára

/ 2 db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 7 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

csomózás, horgolás

Jellemző
ruha & divat, páros szett, anya-lánya szett, vállkendő, anyának, lányának, alkalmi, mindennapi

Színek

fehér

Termékkód

4644987

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Futárszolgálat előre fizetéssel
1 000 Ft 1 100 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
800 Ft 700 Ft

Készítette

Róla mondták

“nagyon helyes, hasznos es vidam termekek, nagyon gyorsan megkaptam oket. gondosan be voltak csomagolva, koszonom szepen”

Matheidi

Egyedi rendeléseket is vállal

Kapcsolódó válogatásaink

doka53 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek