Nagyon ötletes és jól kihasználható adventi naptár. Dekoratív a megjelenése, nagyon ünnepi hangulatú. Szürke szivacsozott kárpitszövetr...

kézműves termék, készítette: Noemi8501
anyaga: kárpitszövet, filc, fém
technika: varrás

Adventi naptár kulcskarikás


   
   

Adventi naptár kulcskarikás leírása

Nagyon ötletes és jól kihasználható adventi naptár. Dekoratív a megjelenése, nagyon ünnepi hangulatú. Szürke szivacsozott kárpitszövetre dolgoztam, 55 x 85 cm a teljes mérete, a kucskarikák 3 cm átmérőjűek. Bármit ráfűzhetsz,( pl. a képen a pompomos hajgumit csak átbújtattam a karikán) felakaszthatsz, ráköthetsz, erősen felvarrtam. A számok műanyag karikák, erősen felragasztottam, de küldök kétoldalas ragasztót ha szállítás során mégis valamelyik leesne.
Felül két fém karikát ütöttem bele, így tetszés szerint felkötheted, felakaszthatod.A magyal levél és a hintaló filcből készültek. Az eladás tárgyát a naptár 24 fém karikával képezi, a többi kiegészítő csak dekoráció!

Adventi naptár kulcskarikás jellemzői

kézműves termék, készítette: Noemi8501
összetevő

technika


színek

típus
fizikai

termékkód
3906747

feltöltve
2020. november 7.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Adventi naptár kulcskarikás szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 790 Ft 1 790 Ft

Adventi naptár kulcskarikás alkotója: Noemi8501

Noemi8501
Kedves Érdeklődő!

Gyermek korom óta elvarázsoltak a textilek és az abból készült használati- vagy dísztárgyak.Anyukám is rengeteget varrt én pedig sokszor néztem. Felnőtt fejjel már magamnak varrtam szoknyákat, de gyermekeim születése után átalakult az érdeklődésem, inkább nekik és értük készítettem dolgokat.Textil tárolók, baba takarók, díszpárnák, labdák, stb. készültek.
Az ihletet nekem a textil látványa,struktúrája nyújtja: meglátom, megtetszik és elképzelem, mi lenne szép belőle! Sosem fordítva dolgozok, csak ha valakinek kérésre varrok.Ezután kezdődik a tervezés, szerkesztés, számolás, szabás és végül a nem kevésbé bonyolult megvalósítás.....ez az, amit nehéz megfizetni! De ha az ember örömmel készíti, az alkotáson, eredményen érzett boldogság a felét kárpótolja, másik fele pedig, kedves Vásárló, a te megelégedettséged és örömöd lesz!
Jó nézelődést, vásárlást és szép napot kivánok!


kérdésem van a termékkel kapcsolatban