Életfa, nemezelt falikép. Mérete : 84 x 84 cm A kép vizes nemezeléssel készül. A nemez felületébe fonalakat dolgoztam be, a gyökerek k...

iparművész termék, készítette: Gobi
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: ausztrál merino gyapjú, selyem, gyapjú fonál
technika: nemezelés

Életfa, nemezelt falikép


   
   

Életfa, nemezelt falikép leírása

késztermék, azonnal szállítható

Életfa, nemezelt falikép.

Mérete : 84 x 84 cm
A kép vizes nemezeléssel készül. A nemez felületébe fonalakat dolgoztam be, a gyökerek közötti részt selyemmel díszítettem. A felhasznált gyapút, selymet magam festem.

A személyes átvétel Budapesten lehetséges.

Életfa, nemezelt falikép jellemzői

iparművész termék, készítette: Gobi
késztermék, azonnal szállítható

technikatermékkód
3637707

feltöltve
2020. január 25.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Életfa, nemezelt falikép szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény utánvéttel 1 300 Ft 1 000 Ft

Életfa, nemezelt falikép alkotója: Gobi

Gobi Meska interjú az alkotóval »

A Magyar Képzőművészeti Egyetem látvány- díszlet- jelmeztervező szakán diplomáztam. Tagja vagyok a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének, és a Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesületének. 1997 óta számos kiállításon szerepeltek munkáim.
Egyéni megrendelésre, tervezek szövött szőnyegeket, nemezfalvédőket. A megrendelővel folytatott beszélgetés, a kívánt funkció, az alkalmazás helyének hangulatát, színvilágát figyelembevéve formai és színterveket készítek, majd a kiválasztott terv alapján elkészítem a szőnyeg kartonját, szakrajzát. Az anyagbeszerzést követően többnyire magam festem a fonalakat, gyapjúkat, selymeket.

1998-ban kezdtem nemezkészítéssel is foglalkozni. Máig elámulok azon a csodán, ahogyan a finom gyapjúszálakból szabadon alakíthatom a legkülönbözőbb formákat, színeket a nemezelés különböző technikáival. Nemez tértextileket, szőnyegeket, öltözék- kiegészítőket, gyermekjátékokat készítek.
Az utóbbi években egyre nagyobb méretben gondolkodom. Ahogyan növekszik képeim felülete, úgy finomítom az apró részleteket, faktúrákat. Legutóbbi munkáimban egyágú fonalakkal kisérleteztem a nemezelés során. Szövést idéző faktúrákat, szövött elemeket készítek, így egyesítem a fonalakat, a szövést a különböző tulajdonságú kártolt gyapjúkkal, a nemezelés hagyományos, és "újkori" technikájával.


kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek