Vintage rózsás decoupage fa bútorgomb -  - Meska.hu   Vintage rózsás decoupage fa bútorgomb -  - Meska.hu   Vintage rózsás decoupage fa bútorgomb -  - Meska.hu
  Vintage rózsás decoupage fa bútorgomb -  - Meska.hu   Vintage rózsás decoupage fa bútorgomb -  - Meska.hu   Vintage rózsás decoupage fa bútorgomb -  - Meska.hu
  Vintage rózsás decoupage fa bútorgomb -  - Meska.hu
Romantikus, csajos lakás bútorának kiegészítője lehet ez a vintage stílusú , decoupage technikával készített fehér bútorgomb. A diszkrét rózsa mintájú szalvétát fehérre fújt , selyemfényű bútorgombra ragasztottam, majd két réteg lakkal vontam be. Nagyon jól mutat pasztell színű szekrényre, komódra szerelve. Készítettem már egyedi fekete szekrényre is, nagyon mutatós, hangulatos. A felerősítéshez szükséges csavar nem tartozék. Mérete: magasság 4 cm Felső rész átmérő: 4,8 cm Alsó rész átmérő:3,5 cm Ha a szállítást másképp szeretnéd, kosárba helyezés előtt vedd fel velem a kapcsolatot.
Összetevők

fa, festék, szalvéta, ragasztólakk, selyemfényű lakk, fa

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 5 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

decoupage, transzfer és szalvétatechnika

Jellemző
bútorgomb, vintage, rózsás, fehér, fa, romantikus, egyéb, karácsony, rózsaszin, virágos

Színek

fehér, rózsaszín, zöld

Termékkód

3742269

Kedves Vásárló!

A postaköltség magában foglalja a csomagolóanyagot és a postai díjat.
Rendelésre készülő termék esetén : a terméket akkor tudom elkészíteni, ha az ára+szállitási ktg. megérkezik a számlámra.

Személyes átvétel kizárólag Zalaegerszegen!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Foxpost automatába előre utalással
1 000 Ft 1 000 Ft
Foxpost házhozszállitás előre utalással
1 500 Ft 1 500 Ft
Postán maradó ajánlott, előre utalással
625 Ft 880 Ft
Postán maradó, elsőbbségi , ajánlott, előre utalással
730 Ft 1 000 Ft

Készítette

SermonetaDesign

SermonetaDesign

"A kreativitás olyan drog, ami nélkül képtelen vagyok élni" Cecil B. DeMille

5 (206)

SermonetaDesign boltja  ›

Róla mondták

“Sokkal szebb életben ez az ékszer, mint a képeken. Csodás! A készítő kedves, gyorsan megkaptam a terméket. :-) ”

gorogz

SermonetaDesign további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek