Erdei tündér egy szép színes őszi erdőből. Kezében termések: tölgymakk, szintén nemezelve és toboz. hajábanm riháján csipkebogyó. Ajá...

kézműves termék, készítette: Tunderlak
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: gyapjú, zsenilia drót
technika: nemezelés

Erdei tündérlány


   
   

Erdei tündérlány leírása

késztermék, azonnal szállítható

Erdei tündér egy szép színes őszi erdőből. Kezében termések: tölgymakk, szintén nemezelve és toboz. hajábanm riháján csipkebogyó. Ajándéknak, dekorációnak ajánlom vagy waldorf iskolák évszakasztalaira. Tűvel nemezeltem tömörré, kb. 17 cm magas. Mivel 100 %-ban természetes merinoi gyapjúból készítettem, megtalálhatják a molyok. Ez ellen úgy tudsz védekezni, ha világos helyre állítod és pár havonta beteszed egy éjszakára a mélyhűtőbe, hogy az esetleg már benne levő pici molypeték elpusztuljanak. Ha pedig csak szezonálisan használod és néha eltennéd, akkor legjobb helye a mélyhűtőben van. A postaköltség postán maradó levélküldeményre vonatkozik, azaz meg kell adnod a hozzád legközelebbi posta címét és oda küldöm.

Erdei tündérlány jellemzői

kézműves termék, készítette: Tunderlak
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
3541366

feltöltve
2019. október 7.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Erdei tündérlány szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 685 Ft 685 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 795 Ft 795 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 270 Ft 1 270 Ft

Erdei tündérlány alkotója: Tunderlak

Tunderlak
Szeretettel köszöntelek a boltocskámban!
Szeretem a gyapjút. Szeretem benne, hogy a természet ajándéka, amit anélkül kérhetünk el tőle, hogy beleavatkoznánk a rendjébe. Az a minőség, ami az állatokat hivatott melegíteni, melegít minket is más formában: jó hozzáérni, formázni, takarózni vele, vagy csak gyönyörködni a létrehozott kis lényekben.
Szabadidőmben szívesen alkotok gyapjú figurákat, mindig a folyamat közben dől el, hogy az adott mennyiségű gyapjúból többórányi aprólékos munkával ki is születik. Órákat el tudok tölteni tűnemezeléssel, igazi flow-élmény, mint ahogy utána a gyönyörködés is bennük. A boltomban található kis lények egyediek, ugyanolyat nem, de egy eladotthoz hasonlót szívesen készítek. Ha valamelyik tündérem, angyalom megszólított, keress bátran!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek