Mikulás zsák- Rudolf a rénszarvas  vagy Mikulás díszítéssel - karácsony - mikulás - mikulás - Meska.hu Mikulás zsák- Rudolf a rénszarvas  vagy Mikulás díszítéssel - karácsony - mikulás - mikulás - Meska.hu
Mikulás zsák- Rudolf a rénszarvas  vagy Mikulás díszítéssel - karácsony - mikulás - mikulás - Meska.hu Mikulás zsák- Rudolf a rénszarvas  vagy Mikulás díszítéssel - karácsony - mikulás - mikulás - Meska.hu
Mikulás zsák- Rudolf a rénszarvas  vagy Mikulás díszítéssel - karácsony - mikulás - mikulás - Meska.hu
Mikulás zsák- Rudolf a rénszarvas  vagy Mikulás díszítéssel - karácsony - mikulás - mikulás - Meska.hu
JELENLEG NINCS KÉSZLETEN EZ A TERMÉK, MEGRENDELÉSRE KÉSZÍTEM NEKED. Kislánynak, kisfiúnak, vagy épp gyermeklelkű felnőttnek öröm lehet egy ilyen zsákot kibontani. Vászonból készült, az applikáció az elején pedig gyapjúfilcből. A zsák belseje bélelve van. Megrendelésre készítem. Üzenetben tudunk egyeztetni, hogy melyik ajándék zsákot szeretnéd. Az elkészítése kb. 5-10 nap. Az ár egy darab termékre vonatkozik. Mérete: 28x19 cm Ha másik méretben vagy mintával szeretnéd, írj nyugodtan, elkészítem.
Összetevők

színes pamutvászon, gyapjúfilc, erős vászon

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

varrás, patchwork, foltvarrás

Jellemző
karácsony, mikulás, mikulás, mikulászsák, ajándéktasak, meglepetés, ajándékzsák, télapó

Színek

beige, fehér, piros

Termékkód

4309841

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Nógrád megye)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
975 Ft 975 Ft

Készítette

Erikaboltja

Erikaboltja

PIPERÉK, TÁSKÁK- AMIK EGYMÁSHOZ ÉS HOZZÁNK KÖTŐDNEK!!!

5 (218)

Erikaboltja boltja  ›

Róla mondták

“Valóban nagyon jó tartású, erős a táska, és nagyon szép is. Jó választás volt. ”

czjudit czjudit

Egyedi rendeléseket is vállal
Ezeket láttad már?