Csodaszép, vicces esküvői ajándékdoboz! - esküvő - emlék & ajándék - doboz - Meska.hu Csodaszép, vicces esküvői ajándékdoboz! - esküvő - emlék & ajándék - doboz - Meska.hu Csodaszép, vicces esküvői ajándékdoboz! - esküvő - emlék & ajándék - doboz - Meska.hu Csodaszép, vicces esküvői ajándékdoboz! - esküvő - emlék & ajándék - doboz - Meska.hu
Csodaszép, vicces esküvői ajándékdoboz! - esküvő - emlék & ajándék - doboz - Meska.hu Csodaszép, vicces esküvői ajándékdoboz! - esküvő - emlék & ajándék - doboz - Meska.hu Csodaszép, vicces esküvői ajándékdoboz! - esküvő - emlék & ajándék - doboz - Meska.hu Csodaszép, vicces esküvői ajándékdoboz! - esküvő - emlék & ajándék - doboz - Meska.hu
Csodaszép, vicces esküvői ajándékdoboz! - esküvő - emlék & ajándék - doboz - Meska.hu
Csodaszép, vicces esküvői ajándékdoboz! - esküvő - emlék & ajándék - doboz - Meska.hu
A képen látható dobozt natúr állapotban vásároltam.Csiszolás, és alapozás után, több rétegben festettem fehér akril festékkel, majd szalvétával díszítettem. Oldalait stencil és gesso segítségével, diszkréten, 3D mintával díszítettem. Befejezésként matt lakkal kezeltem. Belsejébe igény szerint kérhető névvel, és dátummal ellátott fa szív. Ennek ára: 990 Ft A belsejében 4 különböző, vicces ajándéktárgy található, kedves üzenetekkel. Ha pénzt szeretnél tenni az egyik fakkba, kérlek jelezd, a kérésednek megfelelően valamelyik ajándékot kiveszem, és az üres fakkot "Pénz: A közös álmaitokra!" feliratú szívvel díszítem. A benne lévő ajándékok: - sorsjegy: Ha már csak a vakszerencsében bízhattok - mécses: Hogy őrizzétek a ház melegét - cukor: Hogy megédesítsétek egymás hétköznapjait - kavics: Hogy biztos alapokon legyen a házasságotok! A doboz mérete: 15 x 15 x 8 cm
Összetevők

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 7 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

decoupage, transzfer és szalvétatechnika

Jellemző
esküvő, emlék & ajándék, doboz

Színek

fehér, mintás

Termékkód

3423066

FIGYELEM!!
Amennyiben GLS autómatába szeretne olcsón de megbízhatóan szállíttatni, semmi teendője mert a címéhez legközelebbi autómatába vagy csomagpontra fogjuk eljuttatni a rendelt terméket.

Amennyiben Házhoz szállítással kéri, ebben az esetben sincs teendő mert a vásárlás során megadott címre küldjük a terméket.

Kiskunhalason személyesen is átvehetőek a nálam vásárolt ajándékok, lakásdekorációk.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Kiskunhalas)
0 Ft 0 Ft
csomagautomata előrefizetéssel
1 090 Ft 1 090 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft

Készítette

Róla mondták