Vagány horgolt bikini top - ruha & divat - női ruha - top - Meska.hu Vagány horgolt bikini top - ruha & divat - női ruha - top - Meska.hu Vagány horgolt bikini top - ruha & divat - női ruha - top - Meska.hu Vagány horgolt bikini top - ruha & divat - női ruha - top - Meska.hu
Vagány horgolt bikini top - ruha & divat - női ruha - top - Meska.hu Vagány horgolt bikini top - ruha & divat - női ruha - top - Meska.hu Vagány horgolt bikini top - ruha & divat - női ruha - top - Meska.hu Vagány horgolt bikini top - ruha & divat - női ruha - top - Meska.hu
Vagány horgolt bikini top - ruha & divat - női ruha - top - Meska.hu

Kérésed rögzítettük. Értesítést küldünk amint a bolt termékei újra megvásárolhatóak.

2025. 12. 31-ig szabadságon lévő bolt

segesdik termékeit ezt követően tudod megvásárolni.

Értesítést kérek, ha a termék ismét elérhető
Neked készül kb. 5 munkanap alatt
Barna színű, puha, 100% egyiptomi pamut fonalból horgoltam ezt a képen látható merész bikini felsőt, amelynek megkötői 40 cm hosszúak. Hőségben, partira, fesztiválra menve ideális viselet. Méretét tekintve ez a darab S-es, kosárméretét tekintve A-B, a mell alatti háromszög alakú hálós rész 37 cm hosszú (rojttal együtt). A rojtokra 1-1 fa gyöngyöt fűztem, amiket csomóval rögzítettem. Kímélő programon, 40°C-on mosógépben mosható, de én előtte mosóhálóba tenném. Kifektetve szárítva ajánlott. Ha más színben szeretnél egy ilyet magadnak, írj privát üzenetet, s átküldöm a színválasztékot. A fonal beszerzésétől függően max. 1 hét türelmedet fogom kérni az elkészítéséhez. Személyes átvételi lehetőség hétköznap délután 5 körül Budaörs környékén vagy az M1-M7-es autópálya vonala mentén, de megoldható az I., XI., XII. kerületben. Köszönöm, hogy benéztél hozzám! (c) Drops Design
Összetevők

pamut, fonal, fa, gyöngy

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 5 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

horgolás

Jellemző
ruha & divat, női ruha, top, bikini, csokoládé, merész, szexi, fürdőruha, kakaó, top

Színek

barna

Termékkód

2456812

A postaköltség a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően változhat. A megadott összegek tájékoztató jellegűek.
A postai küldemények pontos összegét a termék(ek) elkészülte és/vagy becsomagolása után tudom megadni.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Pest megye)
0 Ft 0 Ft
csomagautomata előrefizetéssel
1 290 Ft 1 290 Ft
MPL csomagautomatába 2 kg-ig
995 Ft 995 Ft
MPL Postán maradó 2 kg-ig
1 790 Ft 1 790 Ft
MPL csomagküldés 2 kg-ig
2 305 Ft 2 305 Ft

Készítette

Róla mondták

“A kendő GYÖNYÖRŰ! Nagyon igényes szép munka. Az eladó, figyelmes, kedves és még ajándékot is kaptunk. Nagyon szépen köszönöm!”

fogabi

Egyedi rendeléseket is vállal

Kérésed rögzítettük. Értesítést küldünk amint a bolt termékei újra megvásárolhatóak.

2025. 12. 31-ig szabadságon lévő bolt

segesdik termékeit ezt követően tudod megvásárolni.

Értesítést kérek, ha a termék ismét elérhető

segesdik további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek