Barokk mintájú olvasztott üveg fülbevaló  szodalit ásványgyönggyel - ékszer - fülbevaló - lógós kerek fülbevaló - Meska.hu Barokk mintájú olvasztott üveg fülbevaló  szodalit ásványgyönggyel - ékszer - fülbevaló - lógós kerek fülbevaló - Meska.hu Barokk mintájú olvasztott üveg fülbevaló  szodalit ásványgyönggyel - ékszer - fülbevaló - lógós kerek fülbevaló - Meska.hu Barokk mintájú olvasztott üveg fülbevaló  szodalit ásványgyönggyel - ékszer - fülbevaló - lógós kerek fülbevaló - Meska.hu
Barokk mintájú olvasztott üveg fülbevaló  szodalit ásványgyönggyel - ékszer - fülbevaló - lógós kerek fülbevaló - Meska.hu Barokk mintájú olvasztott üveg fülbevaló  szodalit ásványgyönggyel - ékszer - fülbevaló - lógós kerek fülbevaló - Meska.hu Barokk mintájú olvasztott üveg fülbevaló  szodalit ásványgyönggyel - ékszer - fülbevaló - lógós kerek fülbevaló - Meska.hu Barokk mintájú olvasztott üveg fülbevaló  szodalit ásványgyönggyel - ékszer - fülbevaló - lógós kerek fülbevaló - Meska.hu
Barokk mintájú olvasztott üveg fülbevaló  szodalit ásványgyönggyel - ékszer - fülbevaló - lógós kerek fülbevaló - Meska.hu
Barokk mintájú olvasztott üveg fülbevaló  szodalit ásványgyönggyel - ékszer - fülbevaló - lógós kerek fülbevaló - Meska.hu
Barokk motivum ihlette ezt a különleges mintájú olvasztott üveg fülbevalót. Float üvegből vágtam ki a kör alakot, majd porcelán festékkel , kézi munkával festettem rá a barokk stílusú mintát. Kék és fehér szint használtam , majd kemencében 800 C-on olvasztottam meg. Az üveghez kézzel készült ,antikolt réz foglalatban kék szodalit ásványgyöngy kapcsolódik. Az üveg mérete: 4 cm, vastagsága 2 mm. Ásványgyöngy mérete: 8 mm Fülbevaló teljes hossza: 7,5 cm Szodalithoz fűződő hiedelmek: A 12 mesterkristály egyike, viszont mindössze 200 éve ismerjük jótékony hatásait. Az önbizalom kövének szokták nevezni. Lehetőséget ad arra, hogy megismerjük önmagunkat, gyorsítja a fejlődésünket, de leginkább az önbecsülésünket növeli, és arra sarkal, hogy mindig kimondjuk azt, amire gondolunk. Megszünteti a bűntudatot, segít felvállalni a cselekedeteinket, általa szabadabbnak érezhetjük magunkat. Rávilágít a saját hibáinkra és segítségével világosabban láthatjuk az elérni kívánt célokat. Növeli az igazságérzetünket és erőt ad, hogy mindig hűek maradjunk önmagunkhoz.
Összetevők

üveg, porcelánfesték, rézdrót, szodalit ásványgyöngy, nikkelmentes fémek, üveg

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

ékszerkészítés, üvegművészet

Jellemző
ékszer, fülbevaló, lógós kerek fülbevaló, üvegékszer, olvasztottüveg, fusing, réz, kék, ásványgyöngy, féldrágakő, barokk, fehér, szodalit, romantikus, csillogós

Színek

fehér, kék

Termékkód

3823603

Kedves Vásárló!

A postaköltség magában foglalja a csomagolóanyagot és a postai díjat.
Rendelésre készülő termék esetén : a terméket akkor tudom elkészíteni, ha az ára+szállitási ktg. megérkezik a számlámra.

Személyes átvétel kizárólag Zalaegerszegen!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
0 Ft 0 Ft
csomagautomata előrefizetéssel
1 290 Ft 1 290 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
1 070 Ft 1 615 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
1 190 Ft 1 915 Ft
MPL csomagautomatába
1 490 Ft 1 490 Ft
Postán maradó előre fizetéssel
1 100 Ft 1 650 Ft

Készítette

SermonetaDesign

SermonetaDesign

"A kreativitás olyan drog, ami nélkül képtelen vagyok élni" Cecil B. DeMille

5 (206)

SermonetaDesign boltja  ›

Róla mondták

“Egyedi ékszer, amitől én is kicsit egyedibbnek érezhetem magam. Csak ajánlani tudom mindenkinek :-) ”

gorogz

SermonetaDesign további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek