Ősz, hangulat - festett üveg dekor lámpa

Ősz, hangulat - festett üveg dekor lámpa Erdő a nappaliban.....Az ősz színei ihlették ezt a különleges hangulatlámpát, mely kiváló ajá...

iparművész termék, készítette: aster
rendelésre készül, elkészítési idő: ~3 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

anyaga: üveg, üvegfesték, üvegkontúr, dekorációs kiegészítők
technika: festett tárgyak, üvegművészet

Ősz, hangulat - festett üveg dekor lámpa


   
   

Ősz, hangulat - festett üveg dekor lámpa leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~3 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.


Ősz, hangulat - festett üveg dekor lámpa

Erdő a nappaliban.....Az ősz színei ihlették ezt a különleges hangulatlámpát, mely kiváló ajándék lehet bárkinek, aki szereti az évszak színeit, fényeit.
A lámpatest 10 x 10 cm négyzet alapterületű, 22 cm magas hasáb alakú, homokfújt üvegből készült, speciális üvegfestéssel díszített, és falevél erezettel dekorált. Az üveglámpa mind a 4 oldalán festett hangulatlámpa, de kérésre van mód "olvasólámpa", azaz csupán 2 oldalán festett megrendelésére is (úgy több fényt enged át).


Ajánlom az ajándékozott
hálószobájába, akár párban is rendelhető: egy-egy lámpa az éjjeli szekrényre tehető. Párban rendelve 10 % kedvezményt adok! Párban való vásárláskor lehet játszani a más színkombinációban való megfestés gondolatával is - lehetséges nőies és/vagy férfias színvilág kialakítására.

Izzóigénye E14-es foglalatú max. 40 watt-os égő. Izzóval és kapcsolókábellel együtt szállítom. A termékre 1 év garanciát vállalok - a mechanika sérüléseket leszámítva (törés, repedés). Tisztítása félszáraz ronggyal történhet.
A kiállított tárgy MINTA, MEGRENDELÉSRE KÉSZÍTEM EL!

Pár napon belül készen van, maximum egy hét (száradással együtt).

A lámpát megrendelésre akár más színkompozícióban is elkészítem. Egyeztetés belső üzenetben.

Ősz, hangulat - festett üveg dekor lámpa jellemzői

iparművész termék, készítette: aster
rendelésre készül, elkészítési idő: ~3 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.színek

termékkód
2457887

feltöltve
2019. december 1.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Ősz, hangulat - festett üveg dekor lámpa szállítása

Személyes átvételre Budapesten, a XI. kerületben van lehetőség, ez persze ingyenes.

Postai úton a küldeményt az MPL futárszolgálatával törékeny értékbiztosított csomagként adom fel, nagy gonddal csomagolva, mely a feladástól számított egy munkanapon belül Nálad van.
Eddig - a 6 év alatt - egyetlen alkalommal volt csak gond vele, de a kártérítés miatt ez esetben is a vevőm járt igen jól :)

100 % ÖRÖM GARANCIA: Ha ajándékod nem a várt sikert aratja, ne legyél csalódott! Visszahozva a terméket a teljes vételárat szó nélkül visszafizetem (kivéve személyre szabott, egyedi igényeket kielégítő termék esetén, hiszen egy "Rebeka" feliratú lámpát viszonylag kevéssé tudok továbbértékesíteni pl. Béla nevűeknek)

100 % ÉPSÉG GARANCIA: Amennyiben a postai szállításnál baja esik az alkotásnak, 1. busás kártérítésre számíthatsz, valamint 2. az ajándékodat a balesetet követő legrövidebb határidőn belül lehetőség szerint "reprodukálom".

100 % EGYEDISÉG GARANCIA: Minden alkotásom egyedileg kézzel készült és a maga nemében megismételhetetlen. Egyediségüket a kis szériás kivitel biztosítja. A szignómat minden terméken megtalálod.Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 2 600 Ft 2 600 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 2 600 Ft 2 600 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 2 600 Ft 2 600 Ft
Postai küldemény utánvéttel 4 600 Ft 4 600 Ft
Futárszolgálat utánvéttel 4 600 Ft 4 600 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 2 600 Ft 2 600 Ft

Ősz, hangulat - festett üveg dekor lámpa alkotója: aster

aster
Burján Eszter, 'Aster' vagyok, üvegfestő művész, üvegékszer designer. Szólíthatsz Eszternek, de az "Üvegre kattant"-on sem sértődöm meg. :)
Az egyedi, igényes kézműves ajándékot keresőknek segítek a művészit a praktikummal ötvözött, személyre szabott felejthetetlen ÜVEG ajándékaik megtalálásában.

Üvegfestéssel több mint 14 éve foglalkozom.
A Boldog Lámpák kollekciót 2011-ben dobtam piacra, de üvegfestményeket továbbra is készítek. Ezeket a hideg síküvegfestés technikájával készítem, amit pár éve blogomon keresztül oktatok is. Jó néhány éve hivatalosan is elismert tradícionális üvegfestő és ólmozottüveg készítő lettem. Rendszeresen kiállítok, néhány munkám galériákban tekinthető meg.
Repertoárom pár éve egészült ki kemencében olvasztott üvegékszerekkel.

Egyedi megrendeléseket is vállalok. Forduljatok hozzám bizalommal, számomra a termékeim minősége mellett a Ti elégedettségetek a legfontosabb!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: