Szélforgó - vörösréz fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Szélforgó - vörösréz fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Szélforgó - vörösréz fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Szélforgó - vörösréz fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Szélforgó - vörösréz fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Szélforgó - vörösréz fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Szélforgó - vörösréz fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Szélforgó - vörösréz fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Szélforgó - vörösréz fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
vörösréz lemezből klasszikus szélforgót "hajtogattam", csiszolgattam, szegecseltem, vaxoltam.... a füledbe :) a szélforgő mérete 2cm, hátul, a fül mögött az akasztót hosszabbra hagytam
Összetevők

vörösréz

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

fémmegmunkálás, ékszerkészítés

Jellemző
ékszer, fülbevaló, lógó fülbevaló, szélforgó, május, origami, tavasz, virág, bohém, egyedi

Színek

barna, bronz, réz

Termékkód

3823809

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
csomagautomata előrefizetéssel
1 090 Ft 1 090 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
850 Ft 850 Ft

Készítette

Róla mondták

“Katalin kedves, gyors, igényes, ízléses, körültekintő, a munkája pedig tökéletes. Ajánlom mindenkinek.”

fabiola fabiola

vanillinum további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek