A 20,5x29 cm nagyságú pasztellképen egy fiatal csikót láthatunk. Ahogyan az látható is, a képet nem az aprólékos részletek, hanem a len...

kézműves termék, készítette: szidor
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: papír, pasztell
technika: festészet

Csikó


   
   

Csikó leírása

késztermék, azonnal szállítható

A 20,5x29 cm nagyságú pasztellképen egy fiatal csikót láthatunk.
Ahogyan az látható is, a képet nem az aprólékos részletek, hanem a lendületesség jellemez - ebből, s a készítési technikából kifolyólag a kép távolabbról nézve adja meg a teljesség érzését, közelebbről a minta helyett inkább a papír érdességét és az utóbb említett elnagyolt mozdulatokat figyelhetjük meg.

Pár gondolat a képhez egy bibliai idézet nyomán:
"Készen áll a ló a csata napján, de az ÚR adja a győzelmet. "
/Példabeszédek könyve 21:31/

Emberileg sok mindent bele tudunk fektetni dolgokba, s azoknak az elérésébe; sok mindenre föl tudunk készülni - de a végső eredmény már nem rajtunk múlik, hanem Istenen.
A képen egy csikó van, reményteljes jövő elé nézve, de jelen állapotában még nincs ereje teljében, támogatásra van szüksége. Jellemezze ez a mi hozzáállásunkat is minden korban, hogy sose válljunk elbizakodottá.

Csikó jellemzői

kézműves termék, készítette: szidor
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
3601708

feltöltve
2019. december 9.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Csikó szállítása

A postaköltségek a vásárlót terhelik.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft

Csikó alkotója: szidor

szidor
Kedves Látogatóm!
Hálás vagyok, hogy eme sorokat olvasod, és ellátogattál ide. Nézd meg képeimet, hátha tudnak új ötletekkel, gondolatokkal ellátni - s ha ez teljesült, el is értem célomat :-)

Már régóta foglalkozok grafikák, (különböző technikájú) festmények készítésével. Számomra ez a kommunikáció egyik módját jelenti, hiszen a képeken nem csak az adott pillanatot örökítem meg, hanem az éppen bennem rejlő érzéseket, gondolatokat is.

A képeim témái főképpen a teremtett világ csodáiból kerülnek ki, hisz a legkisebb élőlénytől a legnagyobbik mind Isten kézjegyét horzozzák magukon, és keresztyénként engem ez folyamatosan ámulatba tud ejteni :-)
Sőt, ahogyan a Bibliában olvashatjuk:
"Ami ugyanis nem látható belőle: az Ő örök hatalma és istensége, az a világ teremtésétől fogva alkotásainak értelmes vizsgálata révén meglátható. "
/Rómaiakhoz írt levél 1:20/

A biológia mellett a képeimen (sok egyéb mellett) nyomokban fölfedezhető a matematika és a fizika ihletése is, melyek ugyancsak közel állnak szívemhez, hiszen ezen területek is rengeteg kincset rejtenek magukban.
Sokkal gazdagabb a körülöttünk levő világ, mint azt elsőre gondolnánk!

Bízván abban, hogy képeim örömet tudnak szerezni,
szeretettel:
Szidor

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek