Kenyértartó bútorvászonból készült ,vízhatlan  Pul béléssel -  - Meska.hu Kenyértartó bútorvászonból készült ,vízhatlan  Pul béléssel -  - Meska.hu
Kenyértartó bútorvászonból készült ,vízhatlan  Pul béléssel -  - Meska.hu Kenyértartó bútorvászonból készült ,vízhatlan  Pul béléssel -  - Meska.hu
Kenyértartó bútorvászonból készült ,vízhatlan  Pul béléssel -  - Meska.hu
Kenyértartó bútorvászonból készült ,vízhatlan  Pul béléssel -  - Meska.hu
Használjunk minél kevesebb műanyagot. Ezt a zsákot,akár magaddal is viheted,és ebbe kéred a pékárut. Olyan anyagból készült,hogy napokig frissen marad benne a kenyér,péksütemény. A zsák gyönyörű bútorvászon anyag. A belső réteg az egyre jobban ismert Pul anyag, ami vízálló és légáteresztő. Méret: 24 x 32cm (nyitva) A 250g-os kenyér elveszik benne,így tehetsz még mellé,kiflit zsömlét, croissant…. Erre a zsákra teljes szélességben varrtam tépőzárat,így tökéletesen záródik. Tisztítás: - a bélés kihúzható,töröld át időnként nedves, majd száraz ruhával - mosógépben maximum 40 fokon mosd és ne használj öblítőt mert az illatot megtartja. Szárítógépbe nem javasolt betenni! (ajánlott levélként egy db -ot enged a posta a csomagolás miatt)
Ha mégsem jó a méret vagy nem tetszik akkor nyugodtan küld vissza és levásárolható másik termékre. Csak új termék esetében. Amit akár egyszer használtál,azzal nem tudok mit kezdeni. Visszaküldésnél a postaköltség a vásárlót terheli. Legyen neked is kézműves egyedi táskád, és kiegészítőd :)
Összetevők

vászon, pul, tépőzár

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

varrás

Jellemző
kenyérzsák, péksüti, frissentartó, uzsonna

Színek

mintás

Termékkód

3610898

-Most már kártyával is tudsz fizetni.
- Igyekszem körültekintően ,átnézve elküldeni a terméket, de ha így is adódik probléma, írj megoldjuk.:)

A megvásárolt terméket előre utalás után küldöm.
Utánvéttel nem küldök csomagot!
Szép napot! Piroska

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest XV. kerület)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
785 Ft 1 600 Ft
Foxpost automatába előre fizetéssel
799 Ft 799 Ft
Postán maradó előre utalással (posta pont)
800 Ft 800 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
1 600 Ft 1 600 Ft
posta csomag automatába előre utalással
889 Ft 889 Ft

Készítette

Pirosmami

Pirosmami

Egyedi táskák és kiegészítők felnőtteknek és gyerekeknek

5 (479)

Pirosmami boltja  ›

Róla mondták

“Nagy sikert aratott a snackbag és minden termék, amit ajándékba vásároltam. Ajánlom mindenkinek Piros Mami által készített gyönyörűségeket, nagyon jó anyagokból, magas minőségű kivitelezéssel készülnek! Ma vettem át az egyedi rendelés alapján készült farmertáskát, gyönyörű, pont amilyent szerettem volna! Köszönöm! ”

Judit531360

Pirosmami további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek