Új kreációm ez a gyönyörű ammonitesz medálos nyaklánc, különféle jáspisokkal: képjáspis, sivatagi jáspis és szerpentin. Igazi földelő ...

kézműves termék, készítette: csendkovek
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: jáspis, ammonitesz, fém köztes szemek, damil, fém szerelékek, cseh üveggyöngyök, pirit
technika: ékszerkészítés

Jáspis nyaklánc ammonitesz medállal


   
   

Jáspis nyaklánc ammonitesz medállal leírása

késztermék, azonnal szállítható

Új kreációm ez a gyönyörű ammonitesz medálos nyaklánc, különféle jáspisokkal:
képjáspis, sivatagi jáspis és szerpentin.
Igazi földelő energiás darab!

A nyaklánc hossza: 68,5 cm,
az ammonitesz medál méretei: 2,8 x 3,4 cm.

A jáspis hatása

A jáspisok elnyelik a negatív energiákat, összehangolják a csakrákat, stresszoldók, türelmet adnak. Az egyes jáspisfajtáknak külön-külön is megvan a maga gyógyhatása. Alapvetően a gyökércsakrához kapcsolódik.

Sárga jáspis: Védelmet biztosít a spirituális tevékenység és a fizikai utazás alatt. Tereli a pozitív energiát, hatására fizikaiag jobban érezzük magunkat.

A szerpentin hatása

Hatásos migrén és menstruációs görcsök esetén, a vércukorszintet is optimalizálja. Stresszoldó, mivel erős földelő kő. Lelki békét teremt és meditációhoz is ajánlott. Az ezüstszem különösen erős nyugtató hatással rendelkezik, kompromisszumkésszé teszi viselőjét. Így nem véletlen, hogy a szerpentint a megértés, béke köveként is ismerjük, hiszen összhangot teremt környezetében és támogatja az érzelmi stabilitást. Hatásos a görcsök és a migrén minden fajtája ellen. Szívritmuszavarok, vese- és gyomorpanaszok, egymást rendszeresen váltogató hasmenés és székrekedés esetén segíthet.

Szellemi hatások: önrendelkezés
Lelki hatások: segít védekezni a külső befolyások ellen
Mentális hatások: segít jobban érvényesíteni az érdekeinket
Testi hatások: szabályozza a vese, a máj-, a gyomor- és bélbántalmakat, főként, ha hasmenés és székrekedés váltja egymást

Források:
https://angyalkovek.hu/gyogyito-kovek/szerpentin_asvany_gyogyhatasa/
Michael Gienger: Gyógyító kövek katalógusa
Judy Hall: Kristálybiblia

Jáspis nyaklánc ammonitesz medállal jellemzői

kézműves termék, készítette: csendkovek
késztermék, azonnal szállíthatószínek


termékkód
3629202

feltöltve
2020. január 15.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Jáspis nyaklánc ammonitesz medállal szállítása

A megvásárolt ékszert buborékcsomagolásban, levélben juttatom el hozzád.
Ékszereimre 6 hónap garanciát vállalok: ha elszakad, a karika kinyílik, stb., jelezd e-mailben, küldd vissza nekem saját költségedre, újra fűzöm, ill. kijavítom, és ismét eljuttatom hozzád!
Leejtésből fakadó törés, gondatlan kezelésből származó karcolás, sérülés esetén a garanciám nem érvényes!
Személyes átvételt Budapesten tudok biztosítani, előzetesen egyeztetett helyen és időpontban!


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 550 Ft 850 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 590 Ft 890 Ft

Jáspis nyaklánc ammonitesz medállal alkotója: csendkovek

csendkovek
A csend olyan, mint a fehér fény, amelyben minden szín benne van.
A CsendKő nem feltétlenül fehér vagy színtelen, a szivárvány minden színében pompázhat, és pompázik is!
A féldrágakövek úgy hordozzák a világ minden színét-fényét-örömét-sziporkáját, hogy közben a mélyükön ott létezik-lélegzik a minden életet, élőt átölelő Forrás!

Számomra a féldrágakő-nyakláncok készítése az a tevékenység, aminek segítségével leginkább bele tudok merülni a Most-ba.
Talán másokat is megtalál erejük, fényük, színük?

?Ne harcolj a sötétség ellen, hanem gyújts gyertyát!? (buddhista mondás)

Féldrágakő nyakláncokat és ékszereket készítek immár lassan 5 éve...
A kövek világa régóta elvarázsolt, de a kezdeteket egyszerűen az adta, amikor kisfiamnak egy nyári vásárban színes, fűzhető üveggyöngyöket vásároltam... Amikor hazavittük őket, én kezdtem el velük "játszani", és teljesen belemerültem a színek, fények világába! Ekkor jöttem rá, hogy megtaláltam azt a tevékenységet, amely a leginkább örömet okoz nekem! És ez volt a fő motiváció innentől kezdve! Hamar átváltottam a féldrágakövekre, ásványokra, drágakövekre - hiszen ezekhez mindig is vonzódtam!

Az érzéket, stílusérzéket, technikai hátteret mindehhez már gyerekkoromban megkaptam, anyukám révén, aki saját találmányából, a süthető gyurmából évtizedek óta készíti iparművészeti divatékszereit - én a gyurmázásban nőttem fel, később bedolgoztam neki, és megtanultam minden fortélyt a láncok fűzésével, a csukások, elkötözések, alkatrészek alkalmazásával kapcsolatban...

Később mégis egész más pályára mentem - német fordító lettem, ez a fő foglalkozásom, de mellette mindig is megmaradt az igény az alkotásra, valamilyen kézzel végzett kreatív tevékenységre!

A (fél)-drágakövekből egészen egyedi ékszereket készítek, nem csupán egymás mögé fűzöm az egyes golyókat, szemeket? Az ilyen módon történő alkotásban, egyedi különlegességek létrehozásában találtam meg azt az örömöt, amely nagyon fontos része az életemnek. Szerintem mindenkinek szüksége van legalább egy olyan tevékenységre, amely valódi gyermeki örömmel ajándékozza meg, amikor abba belemerül! Ha ez ráadásul valamilyen alkotás, kreatív dolog, azzal tovább is tudja adni ezt az örömöt!

Kedvencem a lápisz lazuli csodás kék köve, melybe ?beleszerettem? ? elsőként ilyen ékszereket készítettem, melyekhez (és a többihez is) elsősorban ásványbörzéken szerzem be a köveket, szemeket? A láncokat először csak magamnak készítettem, de egy idő után annyi összegyűlt, hogy nekem magamnak már sok lett volna ? így elkezdtem ajándékozni őket.
Most eljött az ideje, hogy megnyissam Meska-boltomat is!

Rendeléseket is szívesen teljesítek, ha van kedvenc köved, igyekszem azt beszerezni, és számodra valami igazán különlegeset készíteni belőle!

Szeretettel látlak boltomban, kérlek, nézz körül, és ha bármi kérdésed van, keress, írj, hívj!

Üdvözlettel:
Hegyessy Mari

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek