A habzó fürdővaj alapot felhabosítva, vörösszőlőmag örleménnyel dolgoztam össze, így enyhe bőrradirozó hatása lett. Illatosításra a nag...

kézműves termék, készítette: naturica
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: fűrdővaj alap, , vörösszölömag, illóolaj
technika: szappankészítés

naturica szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2020. 03. 02-ig nem lehet megvásárolni.

Habzó fürdővaj (bőrradírozó)   
   

naturica szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2020. 03. 02-ig nem lehet megvásárolni.

Habzó fürdővaj (bőrradírozó) leírása

késztermék, azonnal szállítható

A habzó fürdővaj alapot felhabosítva, vörösszőlőmag örleménnyel dolgoztam össze, így enyhe bőrradirozó hatása lett. Illatosításra a nagyon kellemes citromfű illóolajat használtam, amely megnyugtatja, ellazítja a fáradt testet.Puha, lágy, krémes hatású. Parabén, EDTA és fenoxi-ethanol mentes. Használható zuhanyzáshoz, fürdéshez és akár még arctisztítóként is (szembe ne kerüljön). Nem irritálja a bőrt. Kérheted csipkebogyó örleménnyel vagy akár himalála sóval is. Az illóolaj is lehet levendula, vagy narancs
100 gr-os gyógyszertári tégelybe csomagoltam.

Habzó fürdővaj (bőrradírozó) jellemzői

kézműves termék, készítette: naturica
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3297611

feltöltve
2020. január 15.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Habzó fürdővaj (bőrradírozó) szállítása

Termékeimet bélelt (pukkanós) borítékban, postán maradó levélként küldöm. A Posta csak így veszi fel 2017-től.
Ha postán maradó küldeményként adom fel, akkor 795-1895- ft között lesz a szállítási költség. (ajánlottan, elsőbbséggel) A súlyt a Meska nem tudja kezelni, ezért ebben a szállítási módban utólag kapod meg a költséget. Fontos! A posta nem értesít a küldemény érkezéséről, ezért kérlek a tőlem kapott küldemény azonosító számra hivatkozva érdeklődj a postán, 14 napon belül. Ezt követően a posta visszaküldi! Mostantól elérhető kedvezményes áron a GLS futárszolgálat. Ennek az ára 1270.-Ft
Kencéimet mindíg megrendelés alapján készítem, így egyedi kívánságokat is figyelembe tudok venni (illatmentes, más illat, más kiszerelés, egyéb egyedi igények pl fényvédő faktor stb) Kérlek jelezd és megbeszéljük.
Az alapanyagok hosszú (1-2 éves) szavatossági idővel rendelkeznek. Vizet nem használok a kencékhez, ezért tartósítószert se. A kencék biztonsággal eltarthatóak 6 hónapig. Ha meleg a lakásod, 25 fok feletti, javaslom hűtőszekrénybe tartani. Jó tanácsaim e-mailon megküldöm.
Ha szállítás során sérül a csomag, vagy valamelyik termék nem nyerte el tetszésedet 15 napon belül díjmentesen kicserélem, vagy vissza utalom az árát, ha visszaküldöd.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 795 Ft 1 590 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 920 Ft 1 895 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 270 Ft 1 270 Ft

Habzó fürdővaj (bőrradírozó) alkotója: naturica

Meska interjú az alkotóval »

Az Ízportán megtalálod különleges, ínyenceknek készült lekvárjaimat, amit kistermelőként állítok elő.
Regisztrációs számom: 032 T 143

Természetes alapanyagokat használok, tartósítószert, ízfokozót, mesterséges szinező anyagot nem teszek a lekvárokba. Az ősrégi, jól bevált hőkezeléssel fertőtlenítem az üvegeket, forrón töltöm bele a lekvárokat, és száraz dunsztba teszem.
Felbontás után kérlek hűtőben tartsd!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek