Orgonit ragyogás piramis, méregtelenítő turmalin, lapis lazuli, hegyi kristály, aventurin ásványból és gyantából

Orgonit piramist készítettem tigrisszem csúccsal, közepén, az arany mandala alatt egy nagy, sárga, méregtelenítő turmalinnal, lapis laz...

kézműves termék, készítette: blueklarion
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: turmalin, lapis lazuli, hegyikristály, mesterkristály, gyanta, csillám, alumínium, piramis, aventurin, unakit
technika: ékszerkészítés, mindenmás

Orgonit ragyogás piramis, méregtelenítő turmalin, lapis lazuli, hegyi kristály, aventurin ásványból és gyantából


   
   

Orgonit ragyogás piramis, méregtelenítő turmalin, lapis lazuli, hegyi kristály, aventurin ásványból és gyantából leírása

késztermék, azonnal szállítható

Orgonit piramist készítettem tigrisszem csúccsal, közepén, az arany mandala alatt egy nagy, sárga, méregtelenítő turmalinnal, lapis lazulival, sejtregeneráló, mesterkristály hegyi kristállyal, aventurinnal, unakittal és alumínium granulátummal gyantába öntve. A piramis 5 cm x 5 cm - es. Kis mérete miatt autóban, táskában, zsebben, kézben tartva ajánlom. A piramis át van világítva, így a színei természetes fénynél kissé eltérhetnek.

A műgyanta szilárdulás közben valamelyest összezsugorodik, ezáltal a belül lévő kvarckristályra állandó nyomást gyakorol, így fejtve ki jótékony hatását. Az orgonit nem csak megszünteti a káros energiákat, hanem pozitív energiává alakítja azokat és örökké használható.
A Turmalin az egyik legerősebb gyógyító ásványunk. Elsődlegesen az önbeteljesedés köve. Segít visszatéríteni, ha letérnénk a helyes útról, és létrehozza a belső békét. Erős földelő ásvány, megtisztítja a csakrákat és egy hatékony védőburkot hozz létre viselője számára. Enyhíti a félelmet, növeli az önbizalmat, egyensúlyba hozza a jobb és a bal agyfélteket, ezáltal jótékonyan hat a paranoiára, és a diszlexiára is. Kiegyensúlyozza a jin- és jang energiáit, megszünteti a feszültséget, jótékony hatással van a gerincoszlopra.
Sárga turmalin:
Élénkíti a napfonatcsakrát és növeli a személyes erőt. Megnyitja a spirituális utakat, valamint támogatja a szellemi tevékenységeket és az üzleti ügyeket.
A gyógyításban: gyógyítja a gyomrot, a májat, a lépet, a vesét és az epehólyagot.

A lapisz lazuli a torkocsakrába, szívcsakrába, a harmadik szembe, és a koronacsakrába kapcsolódik. Migrénes fejfájás enyhítője. Legyőzi a depressziót. Gyógyítja: légző, idegrenszer, torok, gége, pajzsmirigy, csontvelő, csecsemőmirigy, immunrendszer. Halláskárosodást megszünteti. Tisztítja a vért. Csökkenti a vérnyomást.

Az aventurin nyitottá tesz, érzelmi gyógyuláshoz és kiegyensúlyozottsághoz vezet. Derűt, higgadtságot és belső nyugalmat kölcsönöz.
Összeköt bennünket a természet erőivel. Ha az aventurint a zöldben tett séta közben magunknál tartjuk, segítségével mélyebben magunkba szívhatjuk az erdők, mezők és a Föld gyógyító erőit. Az aventurin elsősorban a szívközpontot ( szívcsakrát ) befolyásolja. Csillapító, és gyógyhatású sugárzása nyugtatólag hat a szívre, kiegyensúlyozottabbá teszi az érzelmeket, belső nyugalmat és csendes derűt kölcsönöz. Az aventurin az életben való boldogulás pozitív köve. Arra is használják, hogy kristályrácsot hoznak létre a kertek vagy házak körül a geopatikus stressz ellen. Ha aventurint viselünk, az elnyeli a körülöttünk az elektromágneses szmogot és véd a környezetszennyezés ellen.

A Hegyikristály az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk. A 12 mesterkristály egyike. A hagyományok úgy tartják, hogy megvéd a démonoktól, betegségektől és energiát, erőt ad tulajdonosának. A hegyikristály hatása rendkívül sokoldalú, mestergyógyító. Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Általános fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. A hegyikristály tartalmazza az összes létező színt, ezért minden csakránkra jótékony hatással van, gyógyítja az összes szervünket, ezáltal bármilyen betegségre használható. Ha egyensúlyba hozta a szervezetet, hatása lecsökken és szinten tartja az egészséges állapotot. A hegyikristály az egyik legjobb meditációs ásvány, fokozza az extraszensz képességeket és ráhangol a spirituális céljainkra. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük.

Az unakit (epidot) egyesíti magában a harmónia zöld rezgését a földies vitalitás barnásvörös színével. Az Unakit Föld eleme segít bennünket abban, hogy minden élethelyzetben szilárdak maradjunk és megőrizzük erőnket.
Képessé tesz bennünket arra, hogy megértsük és értékeljük embertársaink egyediségét és egyszeriségét is. Az unakit a látomás köve. Összehangolja az érzelmeket a spiritualitással. A harmadik szemre téve megnyitja azt, s elősegíti a vizualizációt és látomások születését. Ha arra van szükség, biztosítja a földelést és hasznos lehet meditáció vagy extraszensz tevékenység után is.
A környezetünkben elhelyezve – legyen az akár egy nagyobb darab, akár több apró unakit egy tálban – nyugodt, finom energiát biztosít. Megsemmisíti a televízióból, számítógépből, telefonból áradó elektromágneses szennyeződés hatásait, ha a készülék tetejére vagy mellé tesszük.

Orgonit ragyogás piramis, méregtelenítő turmalin, lapis lazuli, hegyi kristály, aventurin ásványból és gyantából jellemzői

kézműves termék, készítette: blueklarion
késztermék, azonnal szállítható

termékkód
3638753

feltöltve
2020. január 27.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Orgonit ragyogás piramis, méregtelenítő turmalin, lapis lazuli, hegyi kristály, aventurin ásványból és gyantából szállítása

Személyes átvétel Székesfehérváron lehetséges.

10000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

A termékeket alaposan, körültekintően csomagolva küldöm. A postai szállítás során felmerülő problémákért felelősséget nem vállalok.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 490 Ft 1 490 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 1 590 Ft 1 590 Ft
FOXPOST automatába előre fizetéssel 980 Ft 980 Ft

Orgonit ragyogás piramis, méregtelenítő turmalin, lapis lazuli, hegyi kristály, aventurin ásványból és gyantából alkotója: blueklarion

blueklarion

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek