Hegyi kristály amulett kyanit drágakő és opál ásvány kristályokkal

Szabálytalan alakú, nagyméretű, hegyi kristály darabot egészítettem ki FIMO-val amuletté. Kék kyanit darab és egy opál ásványgyöngy kri...

kézműves termék, készítette: blueklarion
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: opál, hegyikristály, kyanit, drágakő, ásvány, delfinkapocs, nyaklánc, fimo
technika: gyurma, ékszerkészítés

Hegyi kristály amulett kyanit drágakő és opál ásvány kristályokkal


   
   

Hegyi kristály amulett kyanit drágakő és opál ásvány kristályokkal leírása

késztermék, azonnal szállítható

Szabálytalan alakú, nagyméretű, hegyi kristály darabot egészítettem ki FIMO-val amuletté. Kék kyanit darab és egy opál ásványgyöngy kristályokkal erősítettem a hegyi kristály hatását. Mérete: kb: 5,5 cm x2,2 cm. 50 cm + hosszabítós, viaszos szál lánccal.

A Hegyikristály az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk. A 12 mesterkristály egyike. A hagyományok úgy tartják, hogy megvéd a démonoktól, betegségektől és energiát, erőt ad tulajdonosának. A hegyikristály hatása rendkívül sokoldalú, mestergyógyító. Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Általános fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. A hegyikristály tartalmazza az összes létező színt, ezért minden csakránkra jótékony hatással van, gyógyítja az összes szervünket, ezáltal bármilyen betegségre használható. Ha egyensúlyba hozta a szervezetet, hatása lecsökken és szinten tartja az egészséges állapotot. A hegyikristály az egyik legjobb meditációs ásvány, fokozza az extraszensz képességeket és ráhangol a spirituális céljainkra. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük.

A kyanit neve az ókori görög "kék" -ből származik. Más módon, úgynevezett disténé, ami azt jelenti, hogy "erő".
Ez a kő védelmet nyújt a betegségek ellen, de erősíti a test védelmi funkcióit, normalizálja a rendszerek és szervek működését. A kő segít elkerülni a stresszt és az idegeket, stabilizálja az alvást, erősebbé teszi. Nyugtató hatása van nemcsak a tulajdonosra, hanem másokra is. A Distén normalizálja a belső szervek működését, vagyis segíti az urogenitális rendszer, a máj és a vesék megzavarását. A kő hatása nemcsak a beteg gyors fellendülésére irányul, hanem a lehetséges visszaesés megszüntetésére is. A drágakő gyógyító jellemzői részt vesznek az agy szabályozásában, javítják a memóriát, a gondolkodást, segítik a tudat felszabadítását a szorongásból.a test anyagcsere-folyamatait, az anyagcserét és a sejtek regenerálódását egyensúlyozva, a Disthen hozzájárul a fiatalítás hatásához, megőrzi a test energiáját és energiáját. Ékszerek viselése kyanittal kiküszöböli a depressziókat és az idegrendszeri rendellenességeket, hanem önbizalommal, erővel telítődik.

Az opál elősegíti a boldog álmokat, növeli az intuíciót. Nyugtatólag hat az idegekre, támogatja egymás megértését, az emberek közti kommunikációt. Finom rezgésű, érzékeny kő, amely kreativitásra ösztönöz. Fejleszti az önértékelést. Fertőzések ellen is bevethető, növeli az élni akarást. A merlinit az egyik legerősebb gyógyító, a spiritualitással is kapcsolatban áll, nem véletlenül nevezik ‘csodakőnek’, a sámánok, mágusok kövének.
Kék opál: Érzelmi csillapító, amely összehangol a spirituális céljainkkal. A torokcsakrával rezeg egytt; s erősíti a kommunikációt, főleg azt, amelyet az önbizalomhiány gátolt.

Hegyi kristály amulett kyanit drágakő és opál ásvány kristályokkal jellemzői

kézműves termék, készítette: blueklarion
késztermék, azonnal szállítható

termékkód
3641394

feltöltve
2020. január 30.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Hegyi kristály amulett kyanit drágakő és opál ásvány kristályokkal szállítása

Személyes átvétel Székesfehérváron lehetséges.

10000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

A termékeket alaposan, körültekintően csomagolva küldöm. A postai szállítás során felmerülő problémákért felelősséget nem vállalok.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai levél küldemény ajánlott előre fizetéssel 550 Ft 590 Ft
Postai levél küldemény elsőbbségi, ajánlott előre fizetéssel 800 Ft 890 Ft
Postai csomag küldemény ajánlott előre fizetéssel 1 490 Ft 1 490 Ft
FOXPOST automata előre fizetéssel 980 Ft 980 Ft

Hegyi kristály amulett kyanit drágakő és opál ásvány kristályokkal alkotója: blueklarion

blueklarion

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek