Az erdő tündére, körülötte az erdő állatai: róka, süni, mókus. Mintha épp odalibbent volna és etetné őket a kezében lévő szintén gyapjú...

kézműves termék, készítette: Tunderlak
anyaga: gyapjú, zsenilia drót
technika: nemezelés

Erdei tündér állatokkal


   
   

Erdei tündér állatokkal leírása

Az erdő tündére, körülötte az erdő állatai: róka, süni, mókus. Mintha épp odalibbent volna és etetné őket a kezében lévő szintén gyapjúból készült makkal. A színes gyapjút tűvel nemezeltem egészen tömörré, így megáll a saját lábán, ahogy az állatok is. Ajándéknak, dekorációnak ajánlom vagy waldorf iskolák, óvodák évszakasztalaira. Mivel 100 %-ban természetes merinoi gyapjúból készítettem, megtalálhatják a molyok. Ez ellen úgy tudsz védekezni, ha világos helyre állítod és pár havonta beteszed egy éjszakára a mélyhűtőbe, hogy az esetleg már benne levő pici molypeték elpusztuljanak. Ha pedig csak szezonálisan használod és néha eltennéd, akkor legjobb helye a mélyhűtőben van. A postaköltség postán maradó levélküldeményre vonatkozik, azaz meg kell adnod a hozzád legközelebbi posta címét és oda küldöm.

Erdei tündér állatokkal jellemzői

kézműves termék, készítette: Tunderlak
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
3647000

feltöltve
2020. február 6.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Erdei tündér állatokkal szállítása

Termékeimet alapesetben postán maradó csomagként küldöm, ha csak másképpen nem kéred. Személyes átvételre Pannonhalmán, Győrben és előzetes egyeztetés után Budapesten van lehetőséged.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 795 Ft 795 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 920 Ft 920 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 270 Ft 1 270 Ft

Erdei tündér állatokkal alkotója: Tunderlak

Tunderlak
Orsi vagyok, szeretettel köszöntelek a boltocskámban!
Szeretem a gyapjút. Szeretem benne, hogy a természet ajándéka, amit anélkül kérhetünk el tőle, hogy beleavatkoznánk a rendjébe. Az a minőség, ami az állatokat hivatott melegíteni, melegít minket is más formában: jó hozzáérni, formázni, takarózni vele, vagy csak gyönyörködni a létrehozott kis lényekben.
Szabadidőmben szívesen alkotok gyapjú figurákat, mindig a folyamat közben dől el, hogy az adott mennyiségű gyapjúból többórányi aprólékos munkával ki is születik. Órákat el tudok tölteni tűnemezeléssel, igazi flow-élmény, mint ahogy utána a gyönyörködés is bennük. A babáim inkább dekorációk, mint játékok, arra hivatottak, hogy örömet, vidámságot vigyenek az otthonaitokba vagy azokhoz, akiknek ajándékozzátok őket. A boltomban található kis lények egyediek, ugyanolyat nem, de egy eladotthoz hasonlót szívesen készítek. Ha valamelyik tündérem, angyalom megszólított, keress bátran!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek