Mesebeli tündér, finom, színesre festett gyapjúból gondos munkával tömörré nemezeltem. Olyan, mintha egy meséből lépett volna elő, kecs...

kézműves termék, készítette: Tunderlak
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: gyapjú, zsenilia drót
technika: nemezelés

Tündérszép Ilona


   
   

Tündérszép Ilona leírása

késztermék, azonnal szállítható

Mesebeli tündér, finom, színesre festett gyapjúból gondos munkával tömörré nemezeltem. Olyan, mintha egy meséből lépett volna elő, kecses, bájos. A piros színe nem ennyire élénk, mint a képeken. hangsúlyos, de egyáltalán nem rikító. Ajándéknak, dekorációnak ajánlom vagy waldorf iskolák évszakasztalaira. Kb. 18 cm magas, súlya szinte nincs is. Mivel 100 %-ban természetes merinoi gyapjúból készítettem, megtalálhatják a molyok. Ez ellen úgy tudsz védekezni, ha világos helyre állítod és pár havonta beteszed egy éjszakára a mélyhűtőbe, hogy az esetleg már benne levő pici molypeték elpusztuljanak. Ha pedig csak szezonálisan használod és néha eltennéd, akkor legjobb helye a mélyhűtőben van. A postaköltség postán maradó levélküldeményre vonatkozik, azaz meg kell adnod a hozzád legközelebbi posta címét és oda küldöm.

Tündérszép Ilona jellemzői

kézműves termék, készítette: Tunderlak
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technikatermékkód
3648401

feltöltve
2020. február 8.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Tündérszép Ilona szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 795 Ft 795 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 920 Ft 920 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 270 Ft 1 270 Ft

Tündérszép Ilona alkotója: Tunderlak

Tunderlak
Orsi vagyok, szeretettel köszöntelek a boltocskámban!
Szeretem a gyapjút. Szeretem benne, hogy a természet ajándéka, amit anélkül kérhetünk el tőle, hogy beleavatkoznánk a rendjébe. Az a minőség, ami az állatokat hivatott melegíteni, melegít minket is más formában: jó hozzáérni, formázni, takarózni vele, vagy csak gyönyörködni a létrehozott kis lényekben.
Szabadidőmben szívesen alkotok gyapjú figurákat, mindig a folyamat közben dől el, hogy az adott mennyiségű gyapjúból többórányi aprólékos munkával ki is születik. Órákat el tudok tölteni tűnemezeléssel, igazi flow-élmény, mint ahogy utána a gyönyörködés is bennük. A babáim inkább dekorációk, mint játékok, arra hivatottak, hogy örömet, vidámságot vigyenek az otthonaitokba vagy azokhoz, akiknek ajándékozzátok őket. A boltomban található kis lények egyediek, ugyanolyat nem, de egy eladotthoz hasonlót szívesen készítek. Ha valamelyik tündérem, angyalom megszólított, keress bátran!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek