Csavartmintás sapka  - ruha & divat - sál, sapka, kendő - sapka - Meska.hu Csavartmintás sapka  - ruha & divat - sál, sapka, kendő - sapka - Meska.hu Csavartmintás sapka  - ruha & divat - sál, sapka, kendő - sapka - Meska.hu Csavartmintás sapka  - ruha & divat - sál, sapka, kendő - sapka - Meska.hu
Csavartmintás sapka  - ruha & divat - sál, sapka, kendő - sapka - Meska.hu Csavartmintás sapka  - ruha & divat - sál, sapka, kendő - sapka - Meska.hu Csavartmintás sapka  - ruha & divat - sál, sapka, kendő - sapka - Meska.hu Csavartmintás sapka  - ruha & divat - sál, sapka, kendő - sapka - Meska.hu
Csavartmintás sapka  - ruha & divat - sál, sapka, kendő - sapka - Meska.hu
Puha, meleg, krém színű fonalból kötöttem, csavart mintával és szürke fagombokkal tettem egyedivé. mérete : magassága : 20 fejkörfogat : 46-48 cm
Összetevők

fonal, fagomb

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

kötés

Jellemző
ruha & divat, sál, sapka, kendő, sapka, kötött, téli, gyapjú, női, csavart, krém, őszi

Színek

beige, szürke

Termékkód

4275759

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
csomagautomata előrefizetéssel
1 090 Ft 1 090 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft

Készítette

Róla mondták

“Csodaszép, az egyéni elképzeléseimet megvalósító terméket kaptam. Gyorsan, pontosan, korrekten. Mi kell más? :) Köszönöm szépen!”

rosewhite

ElizabethNoll további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek