, Virágok" Kerámiaangyal Mécsestartó

Mert mindenkinek szüksége van legalább egy angyalra! Ezt a nagy és bájos angyalkát is fehér agyagból szeretgetve kézzel formáztam .Á...

kézműves termék, készítette: hajasmaria
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: agyag, máz
technika: kerámia

, Virágok" Kerámiaangyal Mécsestartó


   
   

, Virágok" Kerámiaangyal Mécsestartó leírása

késztermék, azonnal szállítható

Mert mindenkinek szüksége van legalább egy angyalra! Ezt a nagy és bájos angyalkát is fehér agyagból szeretgetve kézzel formáztam .Áttörésekkel és rátéttel díszítettem. 2x égetettem ,részben mázaztam-Magassága:24 cm 23 cm átmérő a szárnyaknál és 15 cm a szoknyájánál.Kis és nagy mécses is tehető bele. Kedves vásárló a mécsestartókat mindig gondosan használd , kerüld a könnyen gyúló anyagok közelségét illetve tartsd szem előtt,hogy a lángtól a kerámia felmelegedhet!!Ma már kapható elemes mécsessel is használható! Boltunkban minden alkotás kész termék ezért akár azonnal megvásárolható .

, Virágok" Kerámiaangyal Mécsestartó jellemzői

kézműves termék, készítette: hajasmaria
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
3651488

feltöltve
2020. február 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

, Virágok" Kerámiaangyal Mécsestartó szállítása

Elállási jog; Kedves Vásárló, jogodban áll a vásárolt termékemet 14 napon belül,eredeti csomagolásban ,sértetlenül részemre visszaküldeni ! Ez esetben visszafizetem a vásárolt termék postaköltség nélküli vétel árát. /Elállási jogodat viszont nem gyakorolhatod amennyiben a terméket a te kérésedre állítottam elő !Kedves vásárló minden termékemet jó szülői gondossággal csomagolok mivel a legtöbb egyedi darab újra ugyan olyan elkészítése szinte lehetetlen. Törékeny alkotások sajnos minden esetben nem sikerülhet megvédenem Őket!Saját belátásodra és felelősségedre bízom a csomagküldési mód megválasztását. Amennyiben törékenyként adom fel a Posta felelősséget vállal ha véletlenül eltörik ,illetve ha a jegyzőkönyv azt állapítja meg ,hogy a nem megfelelő csomagolás miatt keletkezett a kár természetesen én vállalom a felelősséget és a kártérítést.Viszont ha simán adom fel akkor nem vállal felelősséget a posta és nekem sem áll módomban tériteni a károdat!!! Személyes átvétel VIII.kerület Orczy út.45 sz Fodrászat.Keddtől-Péntekig 10-18 h között .Átvételed tervezett időpontját kérlek jelezd felém!Szeretném kérni,hogy a személyes átvételt 10 napon belül szíveskedj intézni ,ettől hosszabb átvételi ideig a terméket csak előre utalással tudom tartani.Ugyan ez vonatkozik a postán kért csomagnál is ha az utalás nem érkezik meg 10 napon belül úgy a vásárlást automatikusan semmisnek tekintem.Megértésed köszönöm.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
2kg -ig( csak apró dolgokhoz !) 1 630 Ft 1 850 Ft
Postai kézbesített csomag 5 kg-ig 1 850 Ft 1 960 Ft
Postai kézbesített csomag törékeny 3 940 Ft 4 200 Ft
Posta automata 5kg -ig 1030.- 1 030 Ft 1 030 Ft

, Virágok" Kerámiaangyal Mécsestartó alkotója: hajasmaria

hajasmaria
Kedves Látogató! Mi egy alkotó páros vagyunk sok szeretettel,közös munkánk eredményeként születnek ezek a kerámia tárgyak.Sajnos elfoglaltságaink miatt nem tudunk egyéni elképzeléseket teljesíteni. Egy héten egyszer, szerdán viszem az eladott portékákat a postára .A szerda reggel 8 h-ig beérkezett utalásokat tudom feladni.Ezt a vásárlásnál kérlek vedd figyelembe.Kellemes nézelődést bultunkban!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek