Minnie egeres, rekeszes tárolódoboz lányoknak! - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Minnie egeres, rekeszes tárolódoboz lányoknak! - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Minnie egeres, rekeszes tárolódoboz lányoknak! - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Minnie egeres, rekeszes tárolódoboz lányoknak! - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
Minnie egeres, rekeszes tárolódoboz lányoknak! - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Minnie egeres, rekeszes tárolódoboz lányoknak! - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Minnie egeres, rekeszes tárolódoboz lányoknak! - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Minnie egeres, rekeszes tárolódoboz lányoknak! - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
Minnie egeres, rekeszes tárolódoboz lányoknak! - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
Minnie egeres, rekeszes tárolódoboz lányoknak! - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
A képen látható dobozt natúr állapotban vásároltam. A doboz külsejét alapozás után Minnie egérkés, és piros alapon fehér pöttyös szalvétával dekoráltam. A doboz tetején lévő mintát összefestéssel tettem különlegesebbé. Belsejét kézzel festettem, és szintén kézzel festett pöttyökkel díszítettem. A doboz széleit barna akrillal tettem régies hatásúvá. Többszöri külső-belső lakkozás után, piros színű szaténszalagot kapott befejezésül. A doboz belsejéből a rekeszek kivehetőek, ezzel egyterűvé téve a dobozt. Mérete: 15 x 15 x 8 cm
Összetevők

alapozó, akrilfesték, szalvéta, ragasztó, matt lakk, szatén szalag

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 3 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

decoupage, transzfer és szalvétatechnika

Jellemző
otthon & életmód, dekoráció, minnie, tárolódoboz, kislányoknak, nagylányoknak, disney, egyedi

Színek

fehér, mintás, piros

Termékkód

3163785

FIGYELEM!!
Amennyiben GLS autómatába szeretne olcsón de megbízhatóan szállíttatni, semmi teendője mert a címéhez legközelebbi autómatába vagy csomagpontra fogjuk eljuttatni a rendelt terméket.

Amennyiben Házhoz szállítással kéri, ebben az esetben sincs teendő mert a vásárlás során megadott címre küldjük a terméket.

Kiskunhalason személyesen is átvehetőek a nálam vásárolt ajándékok, lakásdekorációk.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Kiskunhalas)
0 Ft 0 Ft
GLS Házhoz szállítás Előre fizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
GLS Csomagautómata Előre fizetésse Címéhez közeli autómatába
1 790 Ft 1 790 Ft
MPL házhoz szállítás Előre fizetéssel
3 390 Ft 3 390 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon gyorsan ment az egyeztetés az eladóval. Profi, egyedi munkát kaptunk. Teljesen meg vagyunk elégedve. Köszönjük! ”

kimmerneviki kimmerneviki

Egyedi rendeléseket is vállal

Tobbmintfa további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek