Bohém utazó 2. horgolt gyapjú poncsó leírása
Mert néha csak elindulni nehéz..!
Ha egy kis tavaszi gardróbfrissítésre vágysz, ezt a trendi, horgolt, 100% nem szúrós gyapjúból készült poncsót neked ajánlom! Anyagának köszönhetően kellemesen melegít, így akár kabát helyett is megállja a helyét. Fazonja a hagyományos poncsókhoz képest szűkebb és rövidebb, így az alakod is jobban érvényesül benne. Letisztultságával, dombormintájával és az alján körbefutó passzéval a horgolás modern válfaját képviseli. Nadrághoz és szoknyához egyaránt illik, nőiesen vagány stílusával feldobja a mindennapokat. A réteges öltözködés királynője, hiszen akár egy női váll-, vagy kézitáskában is elfér.
Bohém utazó 2. horgolt gyapjú poncsó jellemzői
Bohém utazó 2. horgolt gyapjú poncsó szállítása
Személyes átvétel Szentendrén, Budapesten, ill. ha több hetes várakozás belefér, Szegeden, Pécsett és Győrben megoldható.A postaköltség körülbelüli érték, vásárlás esetén pontosítunk.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 1 800 Ft | 1 800 Ft |
Foxpost | 1 000 Ft | 1 000 Ft |
Értesítés nélküli postán maradó küldemény | 1 000 Ft | 1 000 Ft |
Bohém utazó 2. horgolt gyapjú poncsó alkotója: csipkekert
Pete Klára vagyok, három lány anyukája. Bölcsészként végeztem, de mióta anya vagyok, inkább a kézzel fogható és készíthető, szemet gyönyörködtető dolgok érdekelnek. Egy éve foglalkozom kézműves termékek készítésével. A csipkék változatos világa elbűvöl, kimondottan foglalkoztat, hogy hogyan lehet őket különböző stílusú anyagokkal kombinálni.
Egyelőre díszpárnák és táskák között válogathatsz boltomban.
Alkalmazott technikák
varrás, rátét, horgolás
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek