Színes csíkokkal - kislányruha -  - Meska.hu Színes csíkokkal - kislányruha -  - Meska.hu Színes csíkokkal - kislányruha -  - Meska.hu Színes csíkokkal - kislányruha -  - Meska.hu
Színes csíkokkal - kislányruha -  - Meska.hu Színes csíkokkal - kislányruha -  - Meska.hu Színes csíkokkal - kislányruha -  - Meska.hu Színes csíkokkal - kislányruha -  - Meska.hu
Színes csíkokkal - kislányruha -  - Meska.hu
Kétféle anyag parosításából készítettem ez a ruhát kislányok részére. Ezzel a kombinációval több ruhát nem tudok készíteni, csak hasonlót. A felsőrész kockás szövet, 50% -os gyapjútartalommal. A szoknyarész kötött -hurkolt kelmeből készítettem A szoknyarész bőségét a derékrészben tett hajtásokkal oldottam meg, hogy kényelmes legyen mozgás közben. Hátul pedig rejtett cipzárral záródik. Színes szalaggal emeltem ki a ruha szépséget. Óvodai ünnepségekre, családi ünnepekre is kitűnő öltözék lehet kislányoknak. Ha szalagot nem tesszük hozzá, akkor hétköznapi ruhaként is hordható akár színes harnyisnyanadrággal. Belseje pamut bélést kapott. Mérete: 110-116-es Hossza: 58 cm Derékbőség: 60 cm. Kérésre szívesen mérek. Nézzél szét nálam, és válasz a termékeim közül kedvedre! Az utolsó képen egy másik ruha látható, mely teljes egészében kockás szövetből készült.
Összetevők

gyapjúszövet, pamutvászon, kötött- hurkolt anyag

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

varrás

Jellemző
gyerekruha, kislányruha, ünnepségekre, óvodásoknak, ballagás, szalagavató, anyáknapja, húsvét

Színek

beige, kockás, szürke

Termékkód

3768997

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Nógrád megye)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
975 Ft 975 Ft

Készítette

Erikaboltja

Erikaboltja

PIPERÉK, TÁSKÁK- AMIK EGYMÁSHOZ ÉS HOZZÁNK KÖTŐDNEK!!!

5 (218)

Erikaboltja boltja  ›

Róla mondták

“A táska nagyon szép, pont olyan, mint a képen. A lányaim egyből el akarták orozni, de nem hagytam..... Köszönöm!!!”

merlyn

Egyedi rendeléseket is vállal
Ezeket láttad már?