Macskabarlang -  - Meska.hu Macskabarlang -  - Meska.hu Macskabarlang -  - Meska.hu Macskabarlang -  - Meska.hu
Macskabarlang -  - Meska.hu Macskabarlang -  - Meska.hu Macskabarlang -  - Meska.hu Macskabarlang -  - Meska.hu
Macskabarlang -  - Meska.hu
50 cm az átmérője ennek a macskabarlangnak. Gyapjúból, kézzel nemezeltem. 100% gyapjú. Ez egy XL-es macskának is jó méret, vagy akinek nincs otthon ekkora, az két S-es méretűt is elszállásolhat benne egyszerre. Vastag, meleg, puha búvóhely. Langyos vízben kézzel, vagy gyapjú programon mosható. Imádják! (A macskák is :) Igény szerint más alakban, színben, méretben, mintával rendelhető.
Összetevők

gyapjú

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 10 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

nemezelés

Jellemző
macskabarlang, macskaház, nemezmacska, macska, nemezmacskabarlang, gyapjúmacska

Színek

piros, sárga, narancssárga

Termékkód

2583381

A szállítást GLS-sel, vagy postai csomagként tudom megoldani, előre utalás után, vagy utánvéttel.
Személyes átvétel Zamárdiban vagy környékén lehetséges.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Somogy megye)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
1 290 Ft 1 290 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon kellemes viselet, bőr talppal kimondottan, az eladó is nagyon figyelmes, minden egyéni igényt igyexik láthatóan megvalósitani. Maximálisan elégedett vagyok és másnak is ajánlom. Mivel egyéni igények szerint készül, időbe telik de megéri várni rá.”

vendeg449092

Egyedi rendeléseket is vállal

nemezelem további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek