Hétvirágos nemez papucs női  - ruha & divat - cipő & papucs - mamusz & házicipő - Meska.hu Hétvirágos nemez papucs női  - ruha & divat - cipő & papucs - mamusz & házicipő - Meska.hu Hétvirágos nemez papucs női  - ruha & divat - cipő & papucs - mamusz & házicipő - Meska.hu Hétvirágos nemez papucs női  - ruha & divat - cipő & papucs - mamusz & házicipő - Meska.hu
Hétvirágos nemez papucs női  - ruha & divat - cipő & papucs - mamusz & házicipő - Meska.hu Hétvirágos nemez papucs női  - ruha & divat - cipő & papucs - mamusz & házicipő - Meska.hu Hétvirágos nemez papucs női  - ruha & divat - cipő & papucs - mamusz & házicipő - Meska.hu Hétvirágos nemez papucs női  - ruha & divat - cipő & papucs - mamusz & házicipő - Meska.hu
Hétvirágos nemez papucs női  - ruha & divat - cipő & papucs - mamusz & házicipő - Meska.hu
Hétvirágos nemez papucs női  - ruha & divat - cipő & papucs - mamusz & házicipő - Meska.hu
A lila különböző árnyalataiban pompázik ez a nemezpapucs. Kézzel készítettem, magyar juhok lenyírt gyapjából, amit magam festettem, terveztem, formázta, gyúrtam. Hét-hét nemezvirágot is készítettem és varrtam rá kézzel, csakúgy, mint a bőrtalpat. Meleg, puha, könnyű, és strapabíró. 100% természetes anyag, 100% kézműves munka. Rendelésre készítem méretre, a kívánt színben :) A gyapjú papucs csak a fölösleges nedvességet szívja fel és párologtatja el, tehát szellőzik a láb, ugyanakkor a hőt megtartja.
Összetevők

gyapjú, bőr, bőrvarró cérna

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 21 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

nemezelés, varrás

Jellemző
ruha & divat, cipő & papucs, mamusz & házicipő, nemezpapucs, mamusz, nemezmamusz, papucs, virág, nemezvirág, gyapjú, gyapjúpapucs

Színek

rózsaszín

Termékkód

3571013

A szállítást GLS-sel, vagy postai csomagként tudom megoldani, előre utalás után, vagy utánvéttel.
Személyes átvétel Zamárdiban vagy környékén lehetséges.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Somogy megye)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Postai küldemény utánvéttel
2 640 Ft 2 640 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
1 740 Ft 1 740 Ft

Készítette

Róla mondták

“Szimpatikus kedves eladó, gyorsan elkészült az egyedi gyártású kért termék, és pont olyan lett, mint szerettük volna. Csak ajánlani tudom!”

zfazek

Egyedi rendeléseket is vállal

nemezelem további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek