Füzet, napló,egyedi saját szövegeddel, születésnap, névnap, jegyzetfüzet,  -  - Meska.hu Füzet, napló,egyedi saját szövegeddel, születésnap, névnap, jegyzetfüzet,  -  - Meska.hu Füzet, napló,egyedi saját szövegeddel, születésnap, névnap, jegyzetfüzet,  -  - Meska.hu Füzet, napló,egyedi saját szövegeddel, születésnap, névnap, jegyzetfüzet,  -  - Meska.hu
Füzet, napló,egyedi saját szövegeddel, születésnap, névnap, jegyzetfüzet,  -  - Meska.hu Füzet, napló,egyedi saját szövegeddel, születésnap, névnap, jegyzetfüzet,  -  - Meska.hu Füzet, napló,egyedi saját szövegeddel, születésnap, névnap, jegyzetfüzet,  -  - Meska.hu Füzet, napló,egyedi saját szövegeddel, születésnap, névnap, jegyzetfüzet,  -  - Meska.hu
Füzet, napló,egyedi saját szövegeddel, születésnap, névnap, jegyzetfüzet,  -  - Meska.hu
Füzet, napló,egyedi saját szövegeddel, születésnap, névnap, jegyzetfüzet,  -  - Meska.hu
Egyedi, saját feliratoddal készülő napló, jegyzetfüzet. Találd ki a feliratot én megszerkesztem és elkészítem Neked a füzetet. Választhatsz betűstílust és néhány kontúrkép közül is, amely még pluszban díszítheti füzeted. Lehet belőle bármi: névre szóló napló, jegyzetfüzet. Vicces felirattal ajándék :) A5 méretű: 14,5*21 cm-es. A borítói 1mm vastag sörkartonra kasírozott kraft papír, lézer nyomtatott, szerkesztett képpel. 50 db 120mg-os hófehér, sima prémium lappal, 100 oldal. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Döntsd el Te, milyen legyen az album. :) Kérheted megkötővel 3 színben. Szegecseléssel megerősített lyukon fűztem át és fontam össze a fonal szálakat, amelyekkel a füzet könnyedén összeköthető. Kérd a Neked tetsző betűstílussal. Ha valamelyik kontúr kép tetszik, amelyeket beszámozva találsz a fotókon, a szöveg alján tudom majd elhelyezni. Ha szeretnéd, hogy a toll mindig kéznél legyen vásárláskor jelöld meg a tollal kérem opciót. Köszönöm, hogy benéztél hozzám, kérdésekre szívesen válaszolok.
Összetevők

karon, papír, papír, spirál, kraft papír, fonal, papír

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 2 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

könyvkötés, fotó, grafika, rajz, illusztráció

Jellemző
füzet, évforduló, feliraos, egyedi, szöveges, ajándék, vicces, semmi, lánybúcsú

Színek

barna, ezüst, rózsaszín

Termékkód

3675617

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Foxpost automata, előre utalással
900 Ft 900 Ft

Készítette

Róla mondták

“Igényes munka, amit Erika nagyon gyorsan elkészített számomra. A csomagolás pedig hiperbiztos volt, szerintem semmilyen sérülés nem érhette volna a noteszt útközben. Szívből ajánlom a készítőt bárkinek! ????”

Fanta80

Merka további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek