Szerelmes képeslap 4. bagoly -  - Meska.hu Szerelmes képeslap 4. bagoly -  - Meska.hu
Szerelmes képeslap 4. bagoly -  - Meska.hu Szerelmes képeslap 4. bagoly -  - Meska.hu
Szerelmes képeslap 4. bagoly -  - Meska.hu
Szerelmes képeslap 4. bagoly -  - Meska.hu
Scrapbook és punchart technikával készült szerelmes baglyokat ábrázoló lap. Mérete 15 cm X 10,5 cm. Borítékkal. Kinyitható, saját üzenet beleírható. Elkészítés módja: Egy A4-es kartont félbevágtam és kettéhajtottam. Az alsó és felső széleket sorminta lyukasztóval kivágott piros szivecskés díszítéssel láttam el. A baglyokat egyenként külön állítottam össze bagoly formalyukasztó segítségével. A szárnyakat cikcakkos kör szétvágásával készítettem, a térhatás elérése végett a szárnyakat felhajtottam, a léggömbök alá pedig kétoldalas szivacsragasztót tettem. A léggömbök zsinórját, aranyzsinórral készítettem. A széleknél kieső kis sziveket a szerelmi üzenet kifejezésére ragasztottam fel a két baglyocska közé. A két nagyobb szívet csillámos dekorgumiból készítettem. A LOVE feliratot utoljára helyeztem rá.
Összetevők

karton, piros fénymásoló lap, dekorgumi, kétoldalas ragasztó, arany zsinór

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

papírművészet

Jellemző

Színek

piros, zöld, csíkos

Termékkód

3127700

Kedves Vásárlóim! Személyesen Budakeszin lehet a termékeimet átenni.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest XII. kerület)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
535 Ft 565 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon kedves, megbízható eladó. Kreatív ötleteivel segített a választásban! Gyors, pontos és szuperbiztonságosan csomagol!”

LakatosVeronika

Egyedi rendeléseket is vállal

Mimizuku további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek