Szerelmes képeslap 4. bagoly -  - Meska.hu Szerelmes képeslap 4. bagoly -  - Meska.hu
Szerelmes képeslap 4. bagoly -  - Meska.hu Szerelmes képeslap 4. bagoly -  - Meska.hu
Szerelmes képeslap 4. bagoly -  - Meska.hu
Szerelmes képeslap 4. bagoly -  - Meska.hu
Scrapbook és punchart technikával készült szerelmes baglyokat ábrázoló lap. Mérete 15 cm X 10,5 cm. Borítékkal. Kinyitható, saját üzenet beleírható. Elkészítés módja: Egy A4-es kartont félbevágtam és kettéhajtottam. Az alsó és felső széleket sorminta lyukasztóval kivágott piros szivecskés díszítéssel láttam el. A baglyokat egyenként külön állítottam össze bagoly formalyukasztó segítségével. A szárnyakat cikcakkos kör szétvágásával készítettem, a térhatás elérése végett a szárnyakat felhajtottam, a léggömbök alá pedig kétoldalas szivacsragasztót tettem. A léggömbök zsinórját, aranyzsinórral készítettem. A széleknél kieső kis sziveket a szerelmi üzenet kifejezésére ragasztottam fel a két baglyocska közé. A két nagyobb szívet csillámos dekorgumiból készítettem. A LOVE feliratot utoljára helyeztem rá.
Összetevők

karton, piros fénymásoló lap, dekorgumi, kétoldalas ragasztó, arany zsinór

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

papírművészet

Jellemző

Színek

piros, zöld, csíkos

Termékkód

3127700

Kedves Vásárlóim! Személyesen Budakeszin lehet a termékeimet átenni.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budakeszi)
0 Ft 0 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
535 Ft 565 Ft

Készítette

Róla mondták

“Tökéletesen elkészített képeslap!!!Ajánlom mindenkinek, aki valami különleges lapot szeretne ajándékozni!!!Gyorsan megérkezett!”

okamoka

Egyedi rendeléseket is vállal

Mimizuku további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek