Kék és zöld játéka üvegékszer karkötő - ékszer - karkötő - bogyós karkötő - Meska.hu Kék és zöld játéka üvegékszer karkötő - ékszer - karkötő - bogyós karkötő - Meska.hu
Kék és zöld játéka üvegékszer karkötő - ékszer - karkötő - bogyós karkötő - Meska.hu Kék és zöld játéka üvegékszer karkötő - ékszer - karkötő - bogyós karkötő - Meska.hu
Kék és zöld játéka üvegékszer karkötő - ékszer - karkötő - bogyós karkötő - Meska.hu
Kék és zöld játéka üvegékszer karkötő - ékszer - karkötő - bogyós karkötő - Meska.hu
A karkötő kb. 1,1 cm-es átmérőjű gyöngyeit láng felett olvasztottam, muranoi üveget használtam. Mindegyik gyöngybe 4 db üvegbuborékot olvasztottam, ez jelképezi a harmatcseppeket. A karkötő jó kihasználhatóságát a finom pasztell színeinek kombinációja adja. A képen látható karkötő 17 cm-es csuklóra készült 17 db gyönggyel. Erős gumit használok fűzéshez, így könnyen használható. A karkötő rendelésre készül, színben, hangulatban hasonló, apró eltérések lehetnek, mivel minden egyes gyöngy egyedileg készül. Amennyiben más méretben szeretnél rendelni, ezt írd meg nekem légy szíves.
Összetevők

muranoi üveg

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 10 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

üvegművészet

Jellemző
ékszer, karkötő, bogyós karkötő, lámpagyöngy, meska, üvegékszer, pasztell, szolíd, jannaja

Színek

kék, zöld

Termékkód

3469487

Az ékszereket légpárnás (buborékos) borítékban vagy dobozban postázom, a rendelt termék/termékek függvényében.
Fizetési mód banki előreutalás vagy bankkártyás fizetés.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Gyula)
0 Ft 0 Ft
csomagautomata előrefizetéssel
1 090 Ft 1 090 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft

Készítette

jannaja

jannaja

Alkotni és azzal másoknak is örömöt okozni csodálatos emberi érzés

5 (35)

jannaja boltja  ›

Róla mondták

“Biztonságos csomagolás és gyors postázás. Maximálisan elégett vagyok, és a szett gyönyörű!”

Pipacs70 Pipacs70

jannaja további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek