Enigma amulett bőr nyaklánc Dél- Afrikai jáspissal -  - Meska.hu Enigma amulett bőr nyaklánc Dél- Afrikai jáspissal -  - Meska.hu Enigma amulett bőr nyaklánc Dél- Afrikai jáspissal -  - Meska.hu Enigma amulett bőr nyaklánc Dél- Afrikai jáspissal -  - Meska.hu
Enigma amulett bőr nyaklánc Dél- Afrikai jáspissal -  - Meska.hu Enigma amulett bőr nyaklánc Dél- Afrikai jáspissal -  - Meska.hu Enigma amulett bőr nyaklánc Dél- Afrikai jáspissal -  - Meska.hu Enigma amulett bőr nyaklánc Dél- Afrikai jáspissal -  - Meska.hu
Enigma amulett bőr nyaklánc Dél- Afrikai jáspissal -  - Meska.hu
A nyakláncot marha bőrből készítettem egyedi elgondolásom alapján kézzel festettem, mintáztam. Közepét egy Dél-Afrikából származó jáspis ásványkő díszíti. A medál elég nagy, hangsúlyos, ezért viszonylag hosszú hengerelt bőrszálra tettem. Megismételhetetlen egyedi darab! Méretei: A medál szélessége: 7,2 cm A medál magassága a csomók tetejétől az alsó bojt aljáig: kb. 13 cm. A nyaklánc hossza: 72,5-78 cm közt állítható Vásárláskor kérlek vedd figyelembe, hogy csak postán maradó ajánlott levélként tudom küldeni, mivel mérete becsomagolva meghaladja a 2 cm-t.
Összetevők

bőr, ragasztó, cérna, festék, ásványkő, ékszerkellék

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

bőrművesség, ékszerkészítés

Jellemző
bőr, amulett, bőrnyaklánc, ásvány, ásványos, jáspis, jáspisos, zöld, egyedi

Színek

bordó, sárga, zöld

Termékkód

3687140

Vásárlás esetén, a termékeimet ajánlott küldeményként postázom. Nagyobb csomagokat MPL csomagként vagy Foxposttal küldöm.
A díjak csak Magyarországon belüli szállításra vonatkoznak! Ha külföldre szeretnéd, hogy postázzak, előtte levélben egyeztetünk!

FONTOS!!!! Utánvétellel nem küldök terméket, kizárólag előre utalással lehetséges a fizetés!
Egyes termékeimnél lehetőség van személyes átvételre, amit Hatvanban tudok biztosítani.

Megértésed köszönöm!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
Postán maradó ajánlott levél
600 Ft 800 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon szép karkötő, kedves, segítőkész eladó. Minden rendben ment, nagyon gyorsan megkaptam a terméket, köszönöm szépen! ”

szgabi

Egyedi rendeléseket is vállal

Nesi további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek