FESS VELEM! - élményfestés - nyúl -  - Meska.hu FESS VELEM! - élményfestés - nyúl -  - Meska.hu
FESS VELEM! - élményfestés - nyúl -  - Meska.hu FESS VELEM! - élményfestés - nyúl -  - Meska.hu
FESS VELEM! - élményfestés - nyúl -  - Meska.hu
FESS VELEM! - élményfestés - nyúl -  - Meska.hu
NEHÉZSÉGI FOK: könnyű (akár óvodás kortól) Megrendelés esetén kapsz egy linket a megadott e-mail címedre. Az ott található albumban jpg formátumú fázisfotók és kísérő szöveg van, ezek segítségével mindenki könnyedén megfestheti a nyuszit. Az alkotáshoz szükséged van: - valamilyen festékre (vízfesték, akril vagy tempera - a legegyszerűbb is jó lesz), - ecsetre (jó, ha van egy vékonyabb és egy vastagabb is) és festőtálkára, - grafit ceruzára, - papírra (a legegyszerűbb fénymásoló is megfelel, a bemutató fotókon én is azt használtam, láthatod majd, hogy még egy ilyen papír is alkalmas lehet a festésre). FONTOS! A linken található album és a benne lévő fotók a jóváírástól számított 10 napig elérhetők számodra. Ha ebben a kategóriában vásárolsz meg egy terméket, egy linket fogsz kapni az e-mail címedre, fizikailag nem postázom semmit. ***** A csomagot úgy állítottam össze, hogy - az is könnyen elkészíthesse, aki sosem érezte úgy, hogy tud festeni, sőt, ajánlom már egészen kicsiknek is, óvodás kortól - fessetek együtt! - az is hozzáláthasson, akinek csak fénymásoló papír, vízfesték és ecset van otthon, - nem szükséges nyomtató sem (de megoldottam azt is, ha nyomtatni szeretnéd a színezendő alapot - a linken ez is ott lesz). ***** TIPPEK: * Ha akrilfestéket használsz, vigyázz a ruhádra, nem jön ki a textilekből. * Ha van otthon keretre feszített festővásznad, akvarellceruzád, használd bátran! * Alapnak megfelel valamilyen csomagolásból megmaradt vékonyabb, fehér kartonlap is. * Az akrilfesték és a tempera fedőfesték, a vízfesték/akvarell festék nem. Ez azt jelenti, hogy a vízfestékkel csak igen kis mértékben tudod lefedni az előzőleg már megfestett réteget egy következő réteggel, ezért a festés során, ha egymásba vagy egymásra szeretnéd vinni a színeket, a világosabbal érdemes kezdeni. * Lehetséges, hogy a papír vízzel érintkezve hullámosodni fog. Ha elkészültél és megszáradt a festék, tegyél a papírra néhány nagyobb könyvet, a lap újra sima lesz. Ha a vásárlás előtt kérdésed lenne, kérlek, írj belső üzentet. ***** A szerzői jog a vásárlást követően is fennáll. A grafika csak személyes használatra nyomtatható, ingyen sem terjeszthető és nem másolható még részleteiben sem. Meilinger Zita © 2020
Összetevők

jpg fájl

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Képzőművész termék

Anyaga:

Technika

fotó, grafika, rajz, illusztráció

Jellemző
dekoráció, grafika, keretezhető, illusztráció, nyúl, nyuszi, élményfestés, foglalkozás, tanfolyam, online

Színek

sárga, türkiz, zöld

Termékkód

3705477

A szállítást maximum a jóváírást követő 1-3. munkanapon indítom.
Sajnos, személyes átvételre nincs lehetőség.
Ha az átvételt követően a termék nem nyeri el a tetszésed, kérlek, a termék megérkezését követő 14 napon belül küldd vissza eredeti csomagolásában olyan módon, hogy a csomag útja, megérkezése követhető legyen (futár, csomagautomata, ajánlott postai küldemény, stb.). Ha szeretnéd visszaküldeni,/visszaadni a terméket, kérlek, jelezd belső üzenetben és egyeztetjük a részleteket. A termék visszaérkezését követően a termék árát visszautalom, amennyiben a termék teljesen sértetlen.
A visszaküldés szállítási költsége a vásárlót terheli.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
küldés e-mail-ben
1 Ft 1 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon kedves, segítőkész és rugalmas eladó. A maci tündéri, nagyon szép munka és nagyon nagy sikere volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm!”

Andi78

meilingerzita további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek