Festett gyapjúból, tűnemezeléssel készítettem ezt a pici mentazöld tündért. Ajándékként is adhatod, ajtókoszorúra is lógathatod. Ha rán...

kézműves termék, készítette: Tunderlak
anyaga: gyapjú, zseniliadrót
technika: nemezelés

Tündérkislány gombás ruciban


   
   

Tündérkislány gombás ruciban leírása

Festett gyapjúból, tűnemezeléssel készítettem ezt a pici mentazöld tündért. Ajándékként is adhatod, ajtókoszorúra is lógathatod. Ha ránézel, biztos jókedvre derít a belőle áradó vidámság.
Mivel 100 %-ban természetes anyagból készült, azt javaslom pár havonta tedd be egy-egy éjszakára a mélyhűtőbe, hogy az esetleg beleköltöző ruhamolyok pici lárvái elpusztuljanak benne. De ez inkább akkor fordulhat elő, ha elteszed valamilyen zárt helyre. Ha kint hintázik valahol, akkor szinte soha.

Tündérkislány gombás ruciban jellemzői

kézműves termék, készítette: Tunderlak
összetevő

technikatípus
fizikai

termékkód
3636204

feltöltve
2020. április 21.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Tündérkislány gombás ruciban szállítása

Termékeimet alapesetben postán maradó csomagként küldöm, ha csak másképpen nem kéred. Személyes átvételre Pannonhalmán, Győrben és előzetes egyeztetés után Budapesten van lehetőséged.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 600 Ft 1 600 Ft

Tündérkislány gombás ruciban alkotója: Tunderlak

Tunderlak
Orsi vagyok, szeretettel köszöntelek a boltocskámban!
Szeretem a gyapjút. Szeretem benne, hogy a természet ajándéka, amit anélkül kérhetünk el tőle, hogy beleavatkoznánk a rendjébe. Az a minőség, ami az állatokat hivatott melegíteni, melegít minket is más formában: jó hozzáérni, formázni, takarózni vele, vagy csak gyönyörködni a létrehozott kis lényekben.
Szabadidőmben szívesen alkotok gyapjú figurákat, mindig a folyamat közben dől el, hogy az adott mennyiségű gyapjúból többórányi aprólékos munkával ki is születik. Órákat el tudok tölteni tűnemezeléssel, igazi flow-élmény, mint ahogy utána a gyönyörködés is bennük. A babáim inkább dekorációk, mint játékok, arra hivatottak, hogy örömet, vidámságot vigyenek az otthonaitokba vagy azokhoz, akiknek ajándékozzátok őket. A boltomban található kis lények egyediek, ugyanolyat nem, de egy eladotthoz hasonlót szívesen készítek. Ha valamelyik tündérem, angyalom megszólított, keress bátran!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek